Antena 3 CNN Actualitate Cultură Festival internațional de teatru la Teatrul Nottara. Actori din opt țări vor urca pe scenă în 35 de spectacole

Festival internațional de teatru la Teatrul Nottara. Actori din opt țări vor urca pe scenă în 35 de spectacole

Festival internațional de teatru la Teatrul Nottara. Actori din opt țări vor urca pe scenă în 35 de spectacole
14 Sep 2017   •   11:04

Festivalul Internaţional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard" se bucură de prezenţa unui invitat special la cea de-a cincea ediţie. Andreea Marin, o iubitoare a teatrului şi spectator fidel al Nottara, este ambasadorul evenimentului care va debuta pe 7 octombrie, în Capitală.

Vedeta s-a declarat încântată de acest rol, mai ales că tema festivalului - criza pubertăţii, criza adolescenţei, se regăseşte şi în relaţia dintre ea şi fiica ei, Violeta.

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard" aduce în acest an un număr de 35 de piese de teatru, spectacole de muzică, spectacole stradale şi multe alte evenimente la care participă artişti din opt ţări.

În cadrul secţiunii care dă şi tema Festivalului vor avea loc colocvii la care vor participa invitaţi speciali, dar şi dezbateri cu publicul.

Festivalul Internaţional de Teatru „FEST(in) pe Bulevard" ia startul pe 7 octombrie şi se încheie pe 18 octombrie, cu o gală în care vor fi premiaţi cei mai buni actori şi cea mai bună piesă de teatru. Spectacolele vor avea loc la Teatrele Nottara, Odeon, Ţăndărică, ACT, la Teatrul Naţional Bucureşti, dar şi la Institutul Balassi.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close