Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, la Festivalul de Teatru şi Film "Şerban Ionescu": "Un proiect de suflet al Magdei Catone"

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, la Festivalul de Teatru şi Film "Şerban Ionescu": "Un proiect de suflet al Magdei Catone"

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a participat la Festivalul de Teatru şi Film "Şerban Ionescu", organizat în satul 2 Mai din Constanţa.

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, la Festivalul de Teatru şi Film "Şerban Ionescu": "Un proiect de suflet al Magdei Catone"
Sursa foto: Facebook | Lucian Romaşcanu
de Georgiana Adam    |    22 Iul 2022   •   14:39

"Ieri, 21.07.2022, în frumosul sat 2 Mai, am participat cu bucurie, dar și cu mare emoție, la a doua ediție a Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”.

Un proiect de suflet al Magdei Catone și al lui Carol Ionescu care păstrează vie memoria marelui actor Șerban Ionescu oferind ocazia tinerilor creatori de a se întâlni, unii prima oară, cu publicul.

Ministerul Culturii a sprijinit și acest festival, într-un an bogat în evenimente susținute, și îi urăm mulți ani înainte!

Felicitări primarului Daniel Georgescu din Limanu pentru găzduirea evenimentului și pentru sprijin!

Felicitări organizatorilor!", a scris Lucian Romaşcanu în postarea de pe Facebook.

#MinisterulCulturii Ieri, 21.07.2022, în frumosul sat 2 Mai, am participat cu bucurie, dar și cu mare emoție, la a doua...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Vineri, 22 iulie 2022

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close