Antena 3 CNN Actualitate Cultură Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii: "Finanţare pentru construirea de la zero a unei Opere Naţionale la Iaşi"

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii: "Finanţare pentru construirea de la zero a unei Opere Naţionale la Iaşi"

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că finanţarea pentru construirea unei Opere Naţionale la Iaşi este "un mare succes".

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii: "Finanţare pentru construirea de la zero a unei Opere Naţionale la Iaşi"
Sursa foto: Facebook | Lucian Romaşcanu
de Georgiana Adam    |    21 Iul 2022   •   11:26

"Ieri, 20.07, am făcut o scurtă vizită la Iași.

Un mare succes al Ministerului Culturii în acest an este obținerea de finanțare inclusiv pentru construirea de la zero a unei Opere Naționale la Iași.

Ieri am vizitat locurile propuse de primar, unul dintre ele fiind, în opinia noastră, optim. Am avut o discuție telefonică cu primarul și sper să găsim soluția pentru a putea avea la dispoziție acel amplasament.

Primarul Chirica are o mare responsabilitate în fața comunității sale pentru îndeplinirea acestui obiectiv, sper să reușească în demersurile sale.

Un sprijin important vine din partea senatorului Maricel Popa, președintele Partidul Social Democrat Iași și din partea managerului interimar al Operei din Iași, Andrei Fermesanu.

Să avem succes!", a scris Lucian Romaşcanu în postarea de pe Facebook.

#MinisterulCulturii Ieri, 20.07, am făcut o scurtă vizită la Iași. Un mare succes al Ministerului Culturii în acest an...

Publicată de Lucian N. Romascanu pe Joi, 21 iulie 2022

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close