Antena 3 Actualitate Cultură Muzică pentru sufletul tău, de la Revista Felicia: Best of Elena Cârstea - joi, 3 septembrie

Muzică pentru sufletul tău, de la Revista Felicia: Best of Elena Cârstea - joi, 3 septembrie

02 Sep 2009   •   13:29
Muzică pentru sufletul tău, de la Revista Felicia: Best of Elena Cârstea - joi, 3 septembrie


Revista FELICIA vă aduce, din 3 septembrie, primul album ?Best Of? al ELENEI CARSTEA - darul de suflet al artistei pentru toţi fanii săi. Albumul include 20 dintre şlagărele care au făcut-o celebră pe Elena: ?Ochii tăi?, ?Nu sunt perfectă?, ?Baby, baby?, ?Vei pleca?, ?Gelozie?. Muzica şi versurile pentru majoritatea pieselor de pe acest album îi aparţin Elenei Cârstea.

Îndrăgita cântăreaţă şi compozitoare se confruntă cu o gravă problemă de sănătate. Deşi a scăpat de operaţia pe creier pentru eliminarea anevrismului cerebral, Elena va fi supusă unei intervenţii speciale, prin arteră, numită embolizare, care îi va permite o recuperare mai rapidă. Departe de ţară, de sprijinul şi încurajările prietenilor, artista a acceptat propunerea lui Ovidiu Komornyk şi a casei de discuri OVO Music, de a lansa un album "Best Of", pentru toţi cei care o îndrăgesc. ?Ştiu că discul va avea succes, pentru că cei care o iubesc pe Elena se vor bucura să aibă în sfârşit un disc cu cele mai bune melodii. Banii din vânzările discului îi vor folosi pentru acoperirea tratamentului de recuperare?, a declarat Ovidiu Komornyk pentru Revista Felicia.

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară, numeroasele mesaje de susţinere impresionând-o pe Elena. ?Mă simt privilegiată. N-aş fi crezut niciodată că oamenii or să reacţioneze aşa. Rugăciunile lor şi toate încurajările mi-au dat o stare bună. Ştiu ce situaţie este în ţară. Dacă vor să mă ajute, să cumpere un CD. Aşa simt că dau ceva înapoi. Pentru că nu pot exprima tot ce simt cu un simplu mulţumesc?, a declarat Elena Cârstea pentru revista Felicia.

Alături de fani şi artiştii au sărit în ajutorul artistei. Prietenii din ţară, printre care Silvia Dumitrescu, Mădălina Manole, Monica Davidescu, Aurelian Temişan, Dida Drăgan, au organizat o strângere de fonduri. ?Elena trebuia să ştie că nu e singură, că oamenii o iubesc? a declarat Silvia Dumitrescu, bună prietenă cu Elena Cârstea, pentru Felicia.

Până acum, Elena Cârstea a lansat 8 albume, dintre care unul de colinde împreună cu regretatul actor Ştefan Iordache. Numeroase premii au răsplătit performanţele din cariera cântăreţei: Premiul I la Festivalul Izmir (1995), locul I la Coven, Irlanda (1998), locul I la Festivalul de la Vilnius. De asemenea, a primit numeroase premii pentru piesele compuse de ea, iar în 1996 a publicat un volum de versuri.
Pachetul revista + CD ?Best of Elena Cârstea? costă 7 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 3 septembrie (numărul 163) a Feliciei.

Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ?ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Indicele Glicemic, 100 reţete Montignac, Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise)

RevistaFelicia.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close