Antena 3 CNN Actualitate Cultură Petrece de 1 mai cu Videonews.ro şi vei fi premiat!

Petrece de 1 mai cu Videonews.ro şi vei fi premiat!

Petrece de 1 mai cu Videonews.ro şi vei fi premiat!
30 Apr 2009   •   17:06

E "1 mai". Ţi-ai făcut bagajele şi ai plecat într-o mini-vacanţă, alături de prieteni sau de familie. După un drum obositor, aglomerat şi plin de zgâlţâieli pe (auto)străzile din România, a urmat un chef pe cinste. Foc de tabără, grătar cu mici, bere, muzică live şi voie bună.

Dacă ai filmat cum ai petrecut tu sau alţii de "1 mai", urcă materialul pe www.videonews.ro şi poţi câştiga, fără tombole, fără tragere la sorţi, fără riscuri.

Upload-ează pe www.videonews.ro un material video cu tema "1 mai, la români" şi echipa noastră te premiază. Autorul celui mai bun material care prezintă cum au petrecut românii de "1 mai" va câştiga un aparat electrocasnic, iar clipul video poate deveni subiect de ştire, aducându-i astfel creatorului şi respectul comunităţii.

Orice material participă la concurs, iar cel mai bun câştigă: prezentări ale drumurilor din ţară, pline de gropi sau pitoreşti; trafic aglomerat, de la sine sau din cauza unui accident; petreceri pe plaja din Vama Veche, cu cântec de chitară, sau drumeţii la munte; incidente tragice sau comice; imagini de la concerte; oameni care au petrecut prea mult, fie ei şi "ai legii"; mahmureala de dimineaţă; gunoaiele de după petrecere sau, de ce nu, o montaj video cu cât mai multe dintre aceste lucruri, menit să evidenţieze modul în care românii au ales să îşi petreacă mini-vacanţa de "1 mai".

Fă-ţi cont pe Videonews.ro şi participă la concurs! Materialele pot fi trimise până la data de 8 mai 2009, ora 23:59.

Videonews.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close