Antena 3 CNN Actualitate Cultură Primul site-tabloid al Universităţii Cambridge: Poze cu studente dezbrăcate (FOTO)

Primul site-tabloid al Universităţii Cambridge: Poze cu studente dezbrăcate (FOTO)

Primul site-tabloid al Universităţii Cambridge: Poze cu studente dezbrăcate (FOTO)
Sursa foto: The Tab
29 Oct 2009   •   10:21

Universitatea Cambridge se afă în mijlocul unui scandal provocat de lansarea primei publicaţii-tabloid a instituţiei. Noul site lansat de studenţii Cambridge, cambridgetab.co.uk, conţine fotografii cu tinere în ipostaze provocatoare. Reprezentanţii unei organizaţii feministe susţin că pozele sunt de prost gust, însă studenţii care au pus bazele site-ului îi acuză pe aceştia de snobism.

Fotografiile sunt o insultă la adresa femeilor şi prezintă o imagine nepotrivită a acestora, susţine Natalie Szarek, reprezentantă a organizaţiei feministe a Universităţii Cambridge. Tinerele dezbrăcate care pozează în ipostaze provocatoare sunt o ruşine pentru universitate, a agăugat aceasta.

ACEASTA ESTE FOTOGRAFIA CARE A PROVOCAT SCANDALUL:




Jenată de controversele stârnite de fotografii, una din tinerele care au pozat în ipostaze sexy a hotărât să-şi retragă fotografia de pe site. Becky Adams susţine că a acceptat să apară dezbrăcată pentru a-i face ?o favoare? unui prieten.


Unul dintre fondatorii site-ului, Taymoor Atighetchi, student al Universităţii Cambridge a declarat că va continua să publice astfel de materiale. ?Universitatea e plină de snobi care nici măcar nu s-au deranjat să citească şi alte articole de pe site?, a declarat acesta, potrivit The Telegraph.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cambridge Universitate studenti
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close