Antena 3 Actualitate Cultură Program special la Antena 3 de Paşte! Emisiuni consacrate şi super-documentare

Program special la Antena 3 de Paşte! Emisiuni consacrate şi super-documentare

17 Apr 2009   •   12:19
Program special la Antena 3 de Paşte! Emisiuni consacrate şi super-documentare
Sursa foto: Oua incondeiate

Antena 3 va oferi telespectatorilor săi producţii deosebite cu ocazia sărbătorilor pascale. Astfel, în weekendul prelungit 18-20 aprilie, publicul telespectator va putea urmări la Antena 3 atât emisiunile consacrate, Ştirile Antena 3 care vor transmite în permanenţă cele mai importante informaţii din toate zonele de interes, ?antena3.ro/emisiuni/in-gura-presei/" title="in gura presei">În gura presei? cu Mircea Badea (vineri şi luni), Reporter Special, ?Săptămâna de ştiri?cu Vlad Petreanu, ZigZag cu Ion Cristoiu , Top Gear, ?La ordinea zilei? cu Dana Grecu şi Radu Tudor, ?Ştirea Zilei? cu Gabriela Vrânceanu Firea, ?Sinteza Zilei? cu Mihai Gâdea, cât şi biografii ale unor oameni celebri, reportaje interesante şi documentare inedite.

Sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 19:05, Antena 3 va difuza Încălzirea globală - Factorul Bush (Global Warming: Bush Climate of Fear). Documentarul realizat de BBC Panorama prezintă fenomenul încălzirii globale şi efectele deja puternic resimţite ale acestuia. Producţia include şi interviuri cu oameni de ştiinţă americani ale căror rapoarte referitoare la încălzirea globală au fost trecute sub tăcere sau modificate substanţial de către administraţia Bush, pentru a ascunde efectele dezastruoase ale fenomenului.
Pentru a schimba atmosfera, de la 20:05 telespectatorii Antena 3 vor putea urmări biografia renumitului bucătar Jamie Oliver, a cărui pasiune pentru gătit l-a transformat într-unul dintre cei mai tineri ?self made millionaires?.
Începând cu ora 23:00, Antena 3 va intra în transmisiune specială de Paşte, în direct, de la Mănăstirea Voroneţ, Mamaia şi de la Patriarhie, urmând ca de la ora 01:10 să fie difuzat documentarul biografic ?Iisus?.

Duminică dimineaţa de la ora 10:05, veţi putea urmări controversatul documentar ?Fahrenheit 9/11? realizat de către Michael Moore şi premiat la Cannes, în 2005.
Şi pentru că Top Gear este o emisiune cu mulţi fani în România, seara va debuta la Antena 3, de la 22:05, o nouă serie difuzată în exlusivitate.

Luni, 20 aprilie, Antena 3 vă propune trei documentare extrem de interesante şi variate ca subiect. De la ora 13:05 veţi putea urmări biografia uneia dintre cele mai importante trupe din întreaga istorie a muzicii, ABBA.
Apoi, de la 16:05, Antena 3 a programat ?Război pe calea undelor?, un documentar care prezintă rolul jucat în România comunistă de către postul de radio Europa Liberă.
Începând cu ora 19:10, Antena 3 va difuza în premieră şi exclusivitate ?Cronica unei noi crize mondiale (Chronicle of a New Global Crisis)?, un documentar despre situaţia critică cu care se confruntă în acest moment întreaga lume.

Pentru a afla ora exactă a emisiunilor dumneavoastră preferate şi a fi la curent cu eventualele modificări, verificaţi programul tv disponibil pe site-ul www.antena3.ro.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close