Antena 3 CNN Actualitate Cultură Teo a revenit! Andreea Marin, invitata primei emisiuni difuzate la televiziunile locale (VIDEO)

Teo a revenit! Andreea Marin, invitata primei emisiuni difuzate la televiziunile locale (VIDEO)

Teo a revenit! Andreea Marin, invitata primei emisiuni difuzate la televiziunile locale (VIDEO)
12 Oct 2009   •   19:34

Teo Trandafir a revenit pe micile ecrane. Sâmbătă, pe 10 octombrie, de la ora 20:00, telespectatorii a 20 de posturi de televiziune locale şi regionale, din 34 de judeţe, au vizionat simultan premiera emisiunii Teo Show.

În noua formulă, Teo Show este o emisiune săptămânală produsă de Local TV Network, companie la care şi vedeta este acţionar şi care vinde programul mai multor posturi locale din ţară, iar la prima ediţie au fost invitaţi Andreea Marin şi Mircea Radu. Timp de 90 de minute, cea mai populară vedetă a spaţiului audiovizual din România a stat de vorbă cu cei doi, dar şi cu cântăreaţa pop Nico şi primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea.

"Local TV Network a fost contactată de televiziunile partenere din teritoriu care au confirmat că interesul publicului a depăşit aşteptările. Sute de telefoane şi mesaje ale telespectatorilor au fost primite la redacţiile televiziunilor locale. O echipă de reporteri ai televiziunii Etalon din Râmnicu Vâlcea a relatat că în seara de sâmbătă, în majoritatea cafenelelor şi cluburilor din oraş, televizioarele erau deschise pe canalul local care transmitea Teo Show", a declarat, pentru Antena3.ro, Bogdan Ionescu, directorul de proiect al Local TV Network.

Conform site-ului oficial, www.localtvnetwork.ro , "noua serie a Teo Show va avea mai multă strălucire păstrând în acelaşi timp structura de bază care a consacrat-o ca lider de audienţă. În cadrul emisiunii, Teo va aborda fie subiecte de actualitate, scandaluri uşoare, fie teme care să suscite interesul tuturor invitaţilor în aceeaşi măsură".

Iată două fragmente de la premiera Teo Show, puse la dispoziţie de Local TV Network:





Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close