Antena 3 CNN Actualitate Cultură Tur de forţă la Antena 3 în ziua Alegerilor Europarlamentare!

Tur de forţă la Antena 3 în ziua Alegerilor Europarlamentare!

Tur de forţă la Antena 3 în ziua Alegerilor Europarlamentare!
05 Iun 2009   •   01:19

Antena 3 s-a pregătit cu un efectiv de forţe impresionant pentru a transmite în ziua Alegerilor Europarlamentare toate evenimentele şi stirile importante de la toate centrele de votare. Începând cu ora 7 dimineaţa, programul Antena 3 va include nu numai jurnale de ştiri tematice, dar şi ediţii speciale din studiourile Antenei 3 şi ministudiourile amplasate în locaţii importante. Mai mult, Antena 3 va asigura transmisii LIVE din principalele centre de votare din ţară şi din străinătate (Spania, Italia, Anglia), iar cei peste 50 de reporteri din teren vor lua pulsul evenimentelor pentru o informare rapidă şi corectă!
Această desfăşurare de forţe este menită să ofere telespectatorilor Antena 3 cele mai proaspete informaţii, imediat ce evenimentele se produc. Toate ştirile vor fi completate de analizele şi opiniile celor mai apreciaţi specialişti, toţi invitaţi în studiourile Antena 3.

Astfel, în jurnalul de ştiri de la ora 7 dimineaţa, prezentat de către Mădălina Puşcalău, Antena 3 va face un tur la toate centrele de votare din Bucureşti şi din ţară pentru a culege informaţiile primei ore. Începând cu ora 8 şi până la ora 10, Paula Rusu va modera o ediţie specială care va analiza primele evenimente ale zilei de la ministudioul amplasat la Liceul Jean Monnet, unde îi va avea invitaţi pe Dan Constantin, Silviu Sergiu şi Ioana Speteanu.
Între orele 10-12, Alina Petrescu alături de Andrei Bădin, Marius Pieleanu şi Florin Bichir vor discuta despre importanţa prezenţei la vot şi implicaţiile alegerilor europarlamentare.
După jurnalul de ştiri de la ora 12, prezentat de Ovidiu Maior, Antena 3 va reveni cu o ediţie specială unde vor fi invitaţi Sandra Pralong, Claudiu Săftoiu şi Iulian Comănescu pentru a comenta cele mai recente informaţii.
Programul Antenei 3 va continua cu jurnalul de ştiri de la ora 15, pentru ca de la ora 16 Alina Petrescu, Andrei Bădin, Leonard Orban şi Zoe Petre să prezinte telespectatorilor un prim bilanţ al zilei.

Jurnalul de ştiri de la ora 18, prezentat de Ovidiu Maior, va include atât informaţii de ultimă oră cât şi transmisii live din toate locaţiile din ţară precum şi din Spania, Italia şi Anglia.

Ediţia specială de la ora 19, moderată de Maria Coman, îi va avea ca invitaţi pe Ion Cristoiu şi Cristian Pârvulescu. Vor fi dezbătute cele mai fierbinţi informaţii referitoare la alegeri şi posibilii câştigători. De asemenea, Maria Coman şi invitaţii săi vor analiza participarea la vot şi desfăşurarea evenimentelor de peste zi.

Pentru a afla primii rezultatul alegerilor, urmăriţi ediţia specială a emisiunii ?Sinteza Zilei? prezentată de Mihai Gâdea, de la 20:30! Invitaţi în studio vor fi Mircea Badea, Victor Ciutacu, Oana Dobre, Bogdan Teodorescu şi Radu Tudor. Aceştia vor face o analiză completă a evenimentelor care au marcat ziua alegerilor europarlamentare şi vor comenta rezultatele exit-poll-ului.

Maratonul Antena 3 dedicat acestui eveniment se va încheia cu jurnalul de ştiri de la ora 24, prezentat de Irina Petraru, jurnal care va include din nou transmisii live din toate locaţiile din ţară, precum şi din Spania, Italia şi Anglia.

Persoanele care sesisează nereguli la centrele de votare sau care vor să-şi exprime un punct de vedere, pot contacta Antena 3 la [email protected] sau 021/20.30.118.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri europarlamentare
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close