Antena 3 CNN Actualitate Cum arată ”amanta ideală” în România. Vei rămâne uimit ce fac bărbații pentru o relație extraconjugală

Cum arată ”amanta ideală” în România. Vei rămâne uimit ce fac bărbații pentru o relație extraconjugală

Cum arată ”amanta ideală” în România. Vei rămâne uimit ce fac bărbații pentru o relație extraconjugală
Sursa foto: Foto: sodahead.com
14 Noi 2012   •   20:31

Frumoasă, discretă, serioasă şi, dacă se poate... minoră. Aşa arată portretul-robot al amantei perfecte pe care domnii o caută pe Internet. În schimbul unei relaţii pasionale, se oferă să le asigure tinerelor cazare şi bani pentru un trai... civilizat.

Corectitudine înseamnă generozitate, în acest caz. După aşa zisa preselecţie, urmează câteva întâlniri pe bani. Apoi, suma creşte. Şi urmează şi alte beneficii. Unii promit camere luxoase, carieră de lux sau chiar maşini. Cu cât sporeşte generozitatea domnilor, cresc însă şi pretenţiile.

Forţate de împrejurări, multe tinere acceptă orice condiţie. Fără să ştie că, pentru unele dintre ele, astfel de experienţe pot provoca traume serioase, care se vindecă în ani buni de zile. Sau niciodată, după caz. 

”Pot să se nască tot felul de drame. Pot fi fete, femei care fac un astfel de pas şi această alegere să le urmărească toata viaţa. Pot fi bărbaţi care pot alimenta drame.  Atenţie la astfel de prescripţii! Atenţie la ce ne dorim! De multe ori, dorinţele noastre se pot întoarce împotriva noastră!” a declarat un psiholog.

Un astfel de comportamnet este greu de catalogat. Însă, spun psihologii, poate reprezenta un abuz psihologic. De asemenea, psihologii spun că astfel de anunţuri schimbă total conceptul de familie. Generaţia tânără nu o mai priveşte ca un stâlp al societăţii.

×
Subiecte în articol: minora internet relatie
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close