Antena 3 CNN Actualitate Cum comentează premierul Victor Ponta atacul liderului Jobbik, Vona Gabor

Cum comentează premierul Victor Ponta atacul liderului Jobbik, Vona Gabor

Cum comentează premierul Victor Ponta atacul liderului Jobbik, Vona Gabor
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Mar 2014   •   16:59
Premierul Victor Ponta a declarat pentru Antena 3 că „forţe extremiste” care nu-şi găsesc locul în Ungaria îşi fac, de fapt, campanie pe teritoriul României. Primul ministru a precizat că vineri vor fi anunţate măsurile ce urmează să fie luate în cazul lui Vona Gabor.

“Este foarte clar că, în acest moment, este campanie electorală pentru alegerile parlamentare din Ungaria şi forţe extremiste care nu-şi găsesc locul acolo îşi fac, de fapt, campanie pe teritoriul României. O fac împotriva intereselor României, dar şi împotriva intereselor maghiare. Aţi văzut poziţiile celor de la UDMR care au spus foarte clar că sunt profund nemulţumiţi de faptul că un partid ca Jobbik vine în România, face scandal, după care pleacă înapoi în Ungaria, iar românii maghiari din România rămân cu toate pagubele”, a declarat premierul Victor Ponta.

Întrebat cum comentează atacul lui Vona Gabor la adresa sa, premierul Ponta a răspuns:„Cred că domnul Vona Gabor şi-a atins scopul. Dumneavoastră îi citiţi mesajele care sunt, evident, mesaje mincinoase. Dar el ce vrea? Vrea să-şi facă reclamă! Iată că şi-a atins scopul”.




 

×
Subiecte în articol: jobbik Victor Ponta
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close