Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa. O minoră de 14 ani spune că a fost sechestrată şi forţată să se prostitueze

Dâmboviţa. O minoră de 14 ani spune că a fost sechestrată şi forţată să se prostitueze

Dâmboviţa. O minoră de 14 ani spune că a fost sechestrată şi forţată să se prostitueze
Sursa foto: minora
03 Mar 2010   •   23:18

Procurorii caută 40 de dâmboviţeni care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată care abia şi-a luat buletinul. Adolescenta a dispărut 5 zile de acasă, luna trecută şi, la întoarcere, a povestit prin ce a trecut.


Adolescenta a dispărut de acasă pe 17 februarie. Nimeni n-a ştiut ce s-a întâmplat cu ea. Aşa că tatăl fetei a anunţat poliţia. Cinci zile, nu a primit nicio veste. Apoi, adolescenta s-a întors acasă. Au adus-o doi prieteni din comune învecinate. Iniţial, n-a vrut să povestească ce i s-a întâmplat. Apoi, a mărturisit tot.


Ea le-a povestit poliţiştilor că fost în două sate din judeţul Dâmboviţa, unde a întreţinut relaţii sexuale orale şi normale cu diverşi bărbaţi pentru sume cuprinse între 20 şi 50 de lei.

Însă povestea ei nu pare să-l impresioneze, prea mult, pe tatăl adolescentei.


În trecut, fata a mai avut probleme. A fost exmatriculată de la şcoală pentru că avea prea multe absenţe. Iar asistenţii sociali nu au reuşit să convingă familia s-o ajute să-şi schimbe comportamentul.

Presupuşii sechestratori sunt cercetaţi pentru trafic de minori şi pornografie infantilă şi riscă să stea după gratii între 3 şi 18 ani. În plus, procurorii încearcă să îi identifice pe toţi cei care au profitat de adolescentă. Aceştia vor fi cercetaţi pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră.

Observator

×
Subiecte în articol: prostitutie minora sechestrata
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close