Antena 3 CNN Actualitate Dâmboviţa. Percheziţie la locuinţa bărbatului ucis de urs miercuri

Dâmboviţa. Percheziţie la locuinţa bărbatului ucis de urs miercuri

Dâmboviţa. Percheziţie la locuinţa bărbatului ucis de urs miercuri
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Sep 2012   •   10:15

Poliţiştii dâmboviţeni fac, duminică, o percheziţie la locuinţa bărbatului de 63 de ani, din comuna Moroeni, care a fost ucis de un urs miercuri şi care era suspectat de braconaj.
   
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dâmboviţa, în dosarul de braconaj întocmit de către anchetatori, mai sunt cercetaţi doi consăteni ai victimei, acuzaţi de complicitate la braconaj cinegetic, respectiv favorizarea infractorului, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi în cazul cărora ulterior instanţa a decis să fie cercetaţi în stare de libertate, cu interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu timp de 30 de zile.
   
"Se efectuează o percheziţie la domiciliul persoanei în cauză pentru a se găsi obiecte sau probe în dosarul în care s-au început cercetările. Acţiunea este în desfăşurare", a declarat şeful IPJ Dâmboviţa, comisar şef Danil Zepişi.
   
La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţia este în desfăşurare, la casa bărbatului mort fiind găsite câteva piei de vită şi coarne de cerb şi căprior.
   
"S-au găsit o capcană veche de prins animale, piei de vită şi de ovine coarne de căprior prinse în perete. Au fost percheziţionate cele două imobile din curte, casa veche şi cea nouă. Omul apare ca un om gospodar, are 60 de stupi, iar vecinii spun că era un om muncitor. Nu am găsit blănuri sau carne de urs ori alte animale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, comisar şef Danil Zepisi.
   
Braconierul a fost înmormântat în cursul zilei de sâmbătă.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close