Antena 3 CNN Actualitate Dan Diaconescu, omagiu pentru Florin Condurățeanu: ”De când mi-am pierdut tatăl, Florin mă suna zilnic”

Dan Diaconescu, omagiu pentru Florin Condurățeanu: ”De când mi-am pierdut tatăl, Florin mă suna zilnic”

Dan Diaconescu și-a încălcat interdicția de a apărea în public, pentru a-i aduce un omagiu lui Florin Condurățeanu.

Dan Diaconescu, omagiu pentru Florin Condurățeanu: ”De când mi-am pierdut tatăl, Florin mă suna zilnic”
Sursa foto: Captură Antena 3
de Andreea Ştefan    |    30 Iun 2021   •   22:36

În momentul în care a fost condamnat, lui Dan Diaconescu, prin decizia instanței, i-a fost interzisă orice apariție publică, cu toate că inițial era vorba doar despre exercitarea profesiei.

Dan Diaconescu și-a încălcat interdicția și a apărut în exclusivitate la Antena 3, pentru a-i aduce un omagiu lui Florin Condurățeanu.

”Florin Condurățeanu mi-a fost ca un tată, cel puțin în ultimii ani. De când mi-am pierdut tatăl, Florin mă suna în fiecare zi să mă întrebe ce fac și mai ales când mi se ridică interdicțiile și când o să redeschidem televiziunea sau când o să refacem partidul.

Toate aceste lucruri pe mine mă termină total, fiindcă eu, pentru el, acum în acest moment, încalc interdicția de a vorbi, fiindcă vreau, acum cât e încă aici lângă mine, să vadă că am reușit și că pot vorbi la TV. Atât pot să fac eu pentru el. În rest, el făcea pentru mine permanent lucruri.

”Eu îi spuneam îngerul pe pământ

Eu îl sunam non-stop pentru diferite persoane cu probleme medicale, iar el mă suna non-stop să îmi povestească ce a pățit în oraș, cum s-a întâlnit cu cineva care a întrebat de mine și de el, de tot ce se întâmpla înainte în jurul nostru.

Astăzi, din păcate, Florin nu mai e și cred că odată cu el a dispărut și ultimul patriot român. Florin Condurățeanu - eu îi spuneam îngerul pe pământ, așa l-am trecut și în telefon, fiindcă nu cred că a existat un om mai devotat și mai bun decât el”, a spus Dan Diaconescu la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Dan Diaconescu Florin Condurățeanu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close