Antena 3 Actualitate Dana Budeanu a mărturisit în premieră ce o face să plângă

Dana Budeanu a mărturisit în premieră ce o face să plângă

de Gabriel Dano    |    28 Feb 2021   •   10:23
Dana Budeanu a mărturisit în premieră ce o face să plângă Facebook / Dana Budeanu

În momentul de față, Dana Budeanu este una dintre cele mai urmărite vedete din România, nu doar pentru opiniile sale legate de fashion, ci și pentru comentariile politice. Este de fiecare dată foarte intransigentă și dură și își exprimă mereu convingerile pe un ton care îi face să tremure și pe cei mai versați politicieni.

Totuși, Dana Budeanu a mărturisit recent ce o face să verse lacrimi. Invitată de Damian Drăghici la emisiunea de pe YouTube a artistului numită „Podcastul lui Damian Drăghici”, aceasta a fost întrebată ce o face să plângă.

„Niciodată nu plâng pentru mine. Plâng pentru bătrâni. Nu suport suferința bătrânilor, neputința lor. Faptul că nu trăim într-o lume care să-i venereze, să-i ajute, să-i sprijine, să-i ocrotească. Eu cred că acesta e cel mai mare păcat al lumii noastre că nu ne venerăm bătrânii datorită cărora suntem aici. Nu există azi fără istorie.

Fără ceea ce au făcut ei. Noi avem gratis astăzi ceea ce am primit de la ei. De aceea este acest dezechilibru, nu merităm să trăim ceva pentru care n-am muncit deloc! Nu respectăm oamenii care au creat tot ceea ce noi am primit, stând pe fotoliu. Nu suport felul în care au ajuns să trăiască bătrânii. Sunt și țări ce-și venerează bunicii, mamele.

Din păcate, și România, și alte state îi tratează pe bătrâni ca și cum ar fi murit deja, că nu mai pot produce. Ba da, sunt buni! Ei suntem noi. Nu poți ignora. Da, sunt impresionată de bătrâni”, a declarat

Dana Budeanu: „Am fost un copil bătrân”

„Dana cea de acum este cea pe care mi-o doream de la 5-6 ani. Eu am fost un fel de copil bătrân. Nu mi-am schimbat principiile de când îmi amintesc.

Sunt foarte încăpățânată din punctul acesta de vedere, nu fac niciun compromis de minte și de suflet. Nu va exista nimeni niciodată care să mă schimbe, ceea ce nu înseamnă adevăr pentru mine, nu există. Eu nu fac rău nimănui și nu fac compromisuri, nici de minte, nici de suflet”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu șochează din nou: Cine sunt, de fapt, "amețitele" despre care vorbește în clipurile sale

Dana Budeanu este una dintre cele mai urmărite persoane publice din România pentru părerile sale legate nu doar de fashion ci, de ceva vreme, și despre subiecte politice extrem de actuale. Folosește adesea un limbaj considerat dur, dar recunoaște public că acesta este felul său de a fi și nu caută să fie nici pe placul cuiva și nici să menajeze pe cineva.

Și jurnalistul Ion Cristoiu care a dialogat recent cu Dana Budeanu în cadrul unui interviu care a durat aproape 2 ore recunoaște că designerul își cucerește audiența prin autenticitate și prin stilul 'ce-i în gușă, și-n căpușă'

"Postura poate fi asemănată cu cea a unui politician angajat într-un dialog activ cu sala. În nici un caz nu poate fi asemănată cu cea a unui actor care recită poezii în faţa unei săli pline sau care spune un monolog.

În cazul formulei alese de Dana Budeanu spectatorii nevăzuţi sînt provocaţi la un dialog interactiv. Una dintre condiţiile de succes ale formulei stă în talentul actoricesc.

Textul rostit e dublat de gesturi expresive, dar mai ales de o spunere cu întregul corp. Sînt sigur că mulţi telespectatori o urmăresc pe Dana Budeanu nu numai pentru ceea ce zice, dar şi pentru ceea ce face. O altă condiţie a succesului e dată de improvizaţie. Dana Budeanu nu învaţă pe de rost textul pe care-l va spune. Deşi are pregătite cîteva idei principale, nici ea nu ştie ce gînd îi va trece prin cap la un moment dat. Şi dacă-i trece, nu ezită să-l spună în gura mare", a notat jurnalistul despre Dana Budeanu.
Dana Budeanu: Eu nu sunt feministă, eu țin cu bărbații!

În interviul pe care i l-a acordat lui Ion Cristoiu, Dana Budeanu a explicat, printre altele, cine sunt "amețitele" la care se referă în celebrele sale emisiuni de pe Youtube.

"Amețitele sunt majoritatea femeilor, în general. Am găsit acest cuvânt pentru a caracteriza cumva această nouă generație de femei plăpânde, le spun eu, neprihănite etc, care joacă în acest film în care ele sunt aceste pure și de neatins și care au doar nevoi. Cumva sunt caracteristice acestei generații care e 'prăjită' de tot ce înseamnă social-media', ale căror repere sunt tot felul de neavenite.

Și am găsit o formulă prin care, zic eu, am schimbat foarte mult percepția generală. Amețitele sunt femei. Eu sunt mereu de partea bărbaților - eu nu sunt o feministă pentru că pentru mine femeia însemnă cu totul altceva și nu cred în ceea ce este feminismul și ce promovează", a spus Dana Budeanu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close