Antena 3 CNN Actualitate Declaraţia şocantă făcută de amantul Elodiei în faţa instanţei

Declaraţia şocantă făcută de amantul Elodiei în faţa instanţei

Declaraţia şocantă făcută de amantul Elodiei în faţa instanţei
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro
28 Mai 2013   •   16:54

Amantul Elodiei recunoaşte că a bătut-o pe aceasta în vizita pe care cei doi au făcut-o în Dubai. Este pentru prima dată în 6 ani când bărbatul, fost ofiţer SPP, face declaraţii publice pe această temă. De cealaltă parte, Cioacă susţine că amanta sa ar fi fost sunată la o lună de la dispariţie de o femeie a cărei voce semăna perfect cu a Elodiei.

Cristian Ilie o cunoscuse pe Elodia de pe internet, pe chat. A invitat-o în Dubai, într-o excursie, şi avocata a acceptat. Bărbatul le-a mărturisit magistraţilor că acolo şi-a pierdut cumpătul şi au  ajuns la violenţe.

"Am avut o neînţelegere cu Elodia în Dubai şi i-am dat o palmă peste faţă. După ce am plecat din Dubai, ea a venit în ţară, eu în Afganistan. I-am trimis mai multe mail-uri, dar nu mi-a răspuns. De obicei, răspundea imediat. Eu am aflat de la TV că a dispărut. Nu cred că Elodia ar fi putut pleca atât de mult de acasă, fără copil. A dispărut fără voinţa ei", a declarat Cristian Ilie.

Amantul Elodiei spune că avocata nu s-a plâns niciodată de relaţia cu soţul ei şi nici nu i-a zis că acesta ar fi bătut-o vreodată. În schimb, după cum o cunoştea, nu crede că Elodia ar fi plecat de bunăvoie de lângă copilul său. În schimb, Cristian Cioacă a încercat să convingă din nou instanţa că soţia sa era în viaţă şi după data dispariţiei oficiale.

"La o lună de zile de la dispariţia Elodiei, amanta mi-a zis că ar fi primit un telefon. Era un număr necunoscut, vocea semăna cu a Elodiei şi a întrebat-o dacă îi plac bărbaţii însuraţi", a spus Cioacă.

La audieri a fost chemată şi menajera Elodiei, care a declarat că dintr-una din băile casei a dispărut un covoraş după dispariţia avocatei. Pe Cioacă l-a enervat afirmaţia, a admonestat-o pe martoră. A fost nevoie de intervenţia magistraţilor pentru a calma situaţia.



×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca Elodia
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close