Antena 3 CNN Actualitate Denisa, o poliţistă din Bucureşti, a devenit campioană mondială la World Police & Fire Games din Rotterdam 2022

Denisa, o poliţistă din Bucureşti, a devenit campioană mondială la World Police & Fire Games din Rotterdam 2022

Denisa Ştirbulescu, o poliţistă din Bucureşti, ofiţer în cadrul Centrului Naţional SIS, a devenit campioană mondială la World Police & Fire Games din Rotterdam 2022.

Denisa, o poliţistă din Bucureşti, a devenit campioană mondială la World Police & Fire Games din Rotterdam 2022
de Alin Tarnovschi    |    04 Aug 2022   •   12:01

La 1 august 2022 s-a încheiat Campionatul World Police & Fire Games din Rotterdam 2022, unde au participat poliţişti din toate colţurile lumii, mai exact din peste 70 de tări, având peste 10.000 de participanţi.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) se mândreşte acum cu campioni mondiali, care iubesc în egală măsură meseria pe care o practică, dar şi sportul şi mişcarea.

România a obţinut un număr total de 60 de medalii, clasându-se pe locul 18 din cele 70 de tări. Iar din cele 60 de medalii, la categoria de atletism, România a cucerit aurul, argintul şi bronzul.

Una dintre campioanele MAI este Denisa Ştirbulescu, care la vârsta de doar 26 ani, a reuşit performanţa la Campionatul World Police & Fire Games din Rotterdam 2022, aducând Romaniei nu una, ci 5 medalii foarte importante:

  • Locul 1 la proba de alergare 800m
  • Locul 1 la proba de Stafeta 4x100m
  • Locul 1 la proba de Stafeta 4x400m
  • Locul 2 la proba de alergare 10km individual
  • Locul 3 la proba de alergare 5km individual
››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Ţi se face pielea de găină când eşti pe podium, cu drapelul României în mâini şi ţi se înmânează medaliile. Fiecare probă a fost cu emoţiile ei, fiecare pas făcut a fost cu sufletul către ţară, fiecare medalie câştigată a fost cu gândul că zilele nenumărate de antrenamente şi muncă au dus la acel moment. Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea pe care am avut-o participând la World Police & Fire Games din Rotterdam, sunt fericită pentru rezultatele obţinute, dar mai ales pentru prieteniile legate şi pentru oamenii pe care i-am cunoscut. Participarea la o asemenea competiție a reprezentat o experiență deosebită pentru dezvoltarea mea personaă şi profesională. Am muncit mult pentru a atinge nivelul competiției care este solicitat pentru a reuși o performanță. Sunt aici pentru a câştiga! – acesta a fost motto-ul după care m-am ghidat şi care mi-a dat motivaţia să dau 110%. Aşa voi face şi la viitoarele campionate mondiale!", a declarat Denisa Ştirbulescu.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close