Antena 3 Actualitate Descoperire cutremurătoare în cazul Elodia! Ce a găsit câinele polițist Toby

Descoperire cutremurătoare în cazul Elodia! Ce a găsit câinele polițist Toby

23 Oct 2019   •   23:11
Descoperire cutremurătoare în cazul Elodia! Ce a găsit câinele polițist Toby

Deși misterul cazului Elodia nu a fost nici până acum în întregime elucidat, probe importante l-au trimis pe Cristian Cioacă după gratii. Probabil cele mai importante dintre aceste probe au fost găsite de un câine polițist, în timpul căutărilor din toamna anului 2007.

Toby a fost cel care i-a condus pe oamenii legii la o râpă, acolo unde au fost găsite haine cu pete de sânge. Ulterior, a fost confirmat că era sângele Elodiei, conform Realitatea.

Câteva săptămâni mai târziu, într-o altă râpă de lângă Râșnov, anchetatorii au găsit și uniforma de polițist a lui Cristian Cioacă, alături de diverse alte obiecte ale acestuia și ale Elodiei.

Cu ajutorul acestor probe, oamenii legii au conturat tabloul care l-a trimis pe Cioacă în spatele gratiilor. Deși au fost descoperite toate aceste probe, trupul Elodiei nu a fost niciodată găsit. Nici măcar nu se știe cum a murit, unii oameni chiar contestând faptul că e moartă.

Sursa: Spynews.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close