Antena 3 CNN Actualitate Din toamnă un zbor Bucureşti - Timişoara va costa 10 euro

Din toamnă un zbor Bucureşti - Timişoara va costa 10 euro

Din toamnă un zbor Bucureşti - Timişoara va costa 10 euro
Sursa foto: foto: pixabay.com
05 Iul 2016   •   15:52

Ryanair va zbura intre Timisoara si Bucuresti si retur, din data de 1 septembrie. Zborurile ar fi trebuit sa inceapa din noiembrie, dar, datorita solicitarilor, compania a decis sa faca acest pas mai repede.

Pentru inceput, compania va oferi un zbor zilnic dus/intors, urmand ca, de la 1 noiembrie, frecventa de operare sa fie dublata. Conform site-ului oficial, pretul pentru o calatorie pe ruta Timisoara – Bucuresti pleaca de la 9,98 euro.

Ryanair va zbura, de la Timisoara, si spre sase destinatii internationale: Bruxelles Charleroi, Berlin, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted si Milano Bergamo.

„Suntem incantati sa anuntam deschiderea primei noastre baze romanesti pe Aeroportul International Timisoara (…) Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investeste 100 de milioane de dolari in regiunea Banat. Anuntam deschiderea rutei Timisoara – Bucuresti, dar si a altor sase rute internationale, care vor servi 575.000 de clienti intr-un an si vor crea peste 430 de locuri de munca, conform debanat.ro.

×
Subiecte în articol: ryanair
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close