Antena 3 CNN Actualitate S-a aflat pe cine a sunat DJ Lalla chiar înainte de a intra în apă

S-a aflat pe cine a sunat DJ Lalla chiar înainte de a intra în apă

Anchetatorii au aflat cu cine a vorbit DJ Lalla în dimineața tragediei, chiar înainte de a-și lăsa lucrurile pe plajă și a intra în apa mării.

S-a aflat pe cine a sunat DJ Lalla chiar înainte de a intra în apă
Sursa foto: Instagram / lalla
de Laura Dinu    |    04 Oct 2023   •   15:10

Laura Roșca, cunoscută în mediul online ca DJ Lalla, a părăsit blocul în care era cazată cu doar o oră și 40 de minute înainte să fie găsită moartă. Tânăra purta o geacă albă, pantaloni negri și în picioare avea pantofi sport.   

La ora 08:31, tânăra este surprinsă de camerele de supraveghere ale blocului unde era cazată cum se îndreaptă pe alee, cu pași repezi, spre mare.   

Câteva minute mai târziu, Laura Roșca este surprinsă din nou de alte camere de supraveghere. Trece printr-o parcare cu intenția clară de a merge spre plajă.   

Vorbim de aceeași plajă pe care sâmbătă dimineața anchetatorii au identificat câteva dintre obiectele personale ale tinerei.  

La ora 8:55, Laura a ajuns pe plaja. S-a dezbrăcat și și-a pus hainele pe nisip. Alături de ele, obiectele personale. Căștile, telefonul și pantofii. Apoi a intrat în apă.   

O oră mai târziu, trupul neînsuflețit i-a fost găsit la aproximativ un kilometru de acest loc.   

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții lui DJ Lalla! Persoanele misterioase care apar în imagini alături de artistă

Cu cine a vorbit DJ Lalla înainte de a intra în apă

Date din anchetă spun că, înainte de a intra în apă, DJ Lalla a sunat la biroul de resurse umane din cadrul companiei în care lucra pentru a-şi prelungi concediul de odihnă. 

Ulterior, tânăra a vorbit la telefon cu câțiva prieteni care sunt deja audiați de polițiști, scrie știrileprotv.ro.

Citește și: Tatăl Laurei, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a primit rezultatele testelor toxicologice

”Luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident”

Anchetatorii nu au găsit niciun mesaj de adio în telefon.  

”Au fost prelevate probe toxicologice si histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor. 

Din toate datele pe care le avem la dispoziție luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident”, a explicat Mădălina-Sorina Vlangăr, șef IPJ Constanța.   

La o săptămână de când a fost găsită fără suflare pe plajă, moartea tinerei rămâne învăluită în mister iar anchetatorii sunt departe de al desluși. Laura Roșca a fost înmormântată duminică, la Turda, orașul ei natal. 

×
Subiecte în articol: Dj Lalla Laura Roșca
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close