Antena 3 CNN Actualitate Documentele comisiei Nana sunt deja pe masa procurorilor. 125 de dosare şi 89 de registre agricole au fost luate de la Parlament

Documentele comisiei Nana sunt deja pe masa procurorilor. 125 de dosare şi 89 de registre agricole au fost luate de la Parlament

de M.Z.    |    07 Oct 2014   •   14:44

Documentele comisiei Nana sunt deja pe masa procurorilor. 125 de dosare şi 89 de registre agricole au fost luate, de la Parlament, de ofiţerii judiciari.

Familia Băsescu a cumpărat terenurile de la Nana prin firma Berfige. Italienii care controlează firma au refuzat să se prezinte până acum la audierile comisiei Nana.

Terenul de 290 de hectare din comuna Nana achiziţionat de Ioana Băsescu a fost supraevaluat de bancă la momentul achiziţiei. 

Procurorii DNA au început urmărirea penală împotriva fostei administraţii a prefecturii Călăraşi implicate în reconstituirea ilegală a mai multor titluri de proprietate în mai multe localităţi din judeţ, inclusv la Nana.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Băsescu în cazul terenului de la Nana. Firma Bergie ar fi falsificat două contracte de arendă. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana Băsescu şi firma italiană. 

Pe 16 aprilie, procurorii Parchetului General au dispus începerea urmăririi penale în dosarul terenului de la Nana al preşedintelui Traian Băsescu, în urma sesizării transmise de Corpul de Control al prim-ministrului.

×
Subiecte în articol: Nana teren nana

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close