Antena 3 CNN Actualitate Doi consilieri locali din Sibiu, arestați după ce au furat un excavator

Doi consilieri locali din Sibiu, arestați după ce au furat un excavator

Doi consilieri locali dintr-o comună din județul Sibiu au fost arestați după ce au furat un excavator. Utilajul aparținea unei firme care executa lucrări, iar hoții au avut și un complice, în persoana unui angajat din cadrul primăriei din Porumbacu de Jos.

Doi consilieri locali din Sibiu, arestați după ce au furat un excavator
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    14 Iul 2022   •   08:43

Cei doi consilieri au candidat pe listele Partidului Național Liberal.  

Aceștia au plănuit să fure excavatorul, însă nu știau să îl conducă, așa că au apelat la un angajat din cadrul Primăriei Porumbacu de Jos pentru a-i ajuta. Iar duminică au acționat conform planului. Au luat excavatorul de pe șantier și l-au ascuns pentru a nu da nimănui de bănuit. 

A doua zi de dimineață, administratorul firmei care deține utilajul a descoperit furtul și a alertat autoritățile. 

Polițiștii au intrat pe fir și în cele din urmă indiciile i-au condus spre cei doi consilieri locali. Aceștia și-au recunoscut fapta și au fost arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Însă au considerat că măsura este prea aspră și au cerut instanței să fie plasați sub control judiciar. Numai că cererea lor a fost respinsă. 

Pe lângă faptul că vor suporta rigorile legii, cei doi vor rămâne și fără statutul de consilieri locali și vor fi dați afară din Partidul Național Liberal, așa cum a anunțat Raluca Turcan. 

×
Subiecte în articol: Sibiu Porumbacu de Jos consilieri PNL
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close