Antena 3 CNN Actualitate Două maşini din coloana oficială a lui Băsescu s-au ciocnit la inaugurarea unui centru NATO la Oradea (VIDEO)

Două maşini din coloana oficială a lui Băsescu s-au ciocnit la inaugurarea unui centru NATO la Oradea (VIDEO)

Două maşini din coloana oficială a lui Băsescu s-au ciocnit la inaugurarea unui centru NATO la Oradea (VIDEO)
Sursa foto: oradea
16 Mar 2010   •   21:00

De acum James Bond va fi ?made in Romania?! Iar Oradea va fi cartierul său general. Aici a fost dat în funcţiune un centru de instruire al viitorilor spioni si informatori NATO.

Şcoala NATO de la Oradea va forma viitorii spioni ai trupelor aliate. Investiţia, în valoare de peste 18 milioane de lei a fost asigurată de şapte dintre ţările membre NATO. În centrul de la Oradea lucreaza 80 de ofiţeri, dintre care 16 provin din alte state.

La sosirea în Oradea, preşedintele Traian Băsescu a avut însă parte şi de un incident minor. Două maşini din coloana oficială s-au tamponat, fără a se înregistra victime sau pagube materiale.

Incidentul s-a produs atunci când prima maşină din coloană a oprit brusc pentru a-i permite ministrului Apărării, Gabriel Oprea, să coboare. Manevra l-a surprins pe şoferul celei de-a doua maşini, care nu a reuşit să frâneze la timp. Preşedintele României se afla în cea de-a treia maşină din coloană. Nimeni nu a fost rănit în urma accidentului.




Antena 3

×
Subiecte în articol: coloana oficiala
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close