Antena 3 Actualitate Dragoş Pîslaru face afirmații surprinzătoare: ”Nu sunt chiar un tehnocrat înţepat şi arogant”

Dragoş Pîslaru face afirmații surprinzătoare: ”Nu sunt chiar un tehnocrat înţepat şi arogant”

03 Noi 2016   •   18:05
Dragoş Pîslaru face afirmații surprinzătoare: ”Nu sunt chiar un tehnocrat înţepat şi arogant”
Sursa foto: Foto: Facebook/Dragos Pislaru

Ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru, spune că nu este chiar "un tehnocrat înţepat şi arogant”, ci un om care a venit în Guvern pentru a schimba ceva, adăugând că lucrurile care s-au întâmplat au făcut ca responsabilitatea postului pe care îl are să crească.

"Eu vă asigur că, pentru cei care m-ar cunoaşte mai bine sau mă cunosc deja mai bine, şi-ar da seama, de fapt, că nu sunt chiar un tehnocrat înţepat şi arogant, ci pur şi simplu un om căruia îi pasă şi care a făcut acest gest de a veni în acest guvern tehnocrat lăsând la o parte foarte multe lucruri, să încerc să schimb ceva, să contribui la schimbare. Undeva între o treime şi 40% din populaţia României trăieşte, în acest moment, în nevoi, în durere, în vulnerabilităţi şi lucrurile pe care le-am văzut au făcut ca responsabilităţile postului pe care îl am să crească enorm. Pentru că, eu când explic că trebuie să ne orientăm către oameni şi nu să ne ascundem în spatele legislaţiei, chiar spun lucrurile acestea fără să existe un mandat sau o miză electorală în spate”, a declarat, joi, Dragoş Pîslaru, potrivit news.ro.

Comentariul vine după ce Rovana Plumb, fostul ministru al Muncii, a spus, miercuri, că Dragoş Pîslaru este un "tehnocrat arogant” pentru că s-a opus creşterilor salariale. Plumb a susţinut că ministrul Muncii a minţit când a afirmat că nu sunt bani pentru creşterile de salarii.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close