Antena 3 CNN Actualitate Educație CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019. Vezi AICI cum se face contestație

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019. Vezi AICI cum se face contestație

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019. Vezi AICI cum se face contestație
de S.T.    |    25 Iun 2019   •   12:47

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019. Edu.ro a anunțat rezultatele obținute de elevi la Evaluare Națională 2018.

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Acestea se pot consulta pe EVALUARE.EDU.RO.

După publicarea notelor obținute la Evaluare Națională 2019, elevii pot depune contestație dacă nu sunt mulțumiți de notele obținute.

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Contestațiile se pot depune în intervalul orar 14:00 – 20:00.

VEZI AICI NOTELE LA Evaluarea Naţională 2019

 

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Rezultatele finale vor fi anunţate în 29 iunie.

 

CONTESTAȚII LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Cum faci contestație la EVALUAREA NAȚIONALĂ

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Pentru a depune contestaţie pentru nota la Evaluarea Naţională, elevii trebuie să completeze o cerere adresată preşedintelui comisiei de contestaţii în care vor cere reexaminarea lucrării.

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Candidatul major şi părinţii/reprezentanţii legali ai candidatului minor pot solicita comisiei judeţene/a municipiului Bucureşti de organizare a evaluării naţionale să vadă lucrarea/lucrările proprie/proprii a/ale propriului copil numai după afişarea rezultatelor finale după contestaţii.

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ. La vizualizarea lucrării/lucrărilor, candidatul minor trebuie să fie însoţit obligatoriu de un părinte/reprezentant legal.

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ. În procesul de evaluare iniţială a lucrărilor scrise şi de rezolvare a contestaţiilor, în cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, notele obţinute se trec, pe fiecare lucrare în parte, cu cerneală roşie, de către profesorii evaluatori, după ce este verificată concordanţa cu borderourile individuale, şi se semnează de aceştia.

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Nota finală se trece pe lucrare, în prezenţa profesorilor evaluatori, de către preşedintele comisiei.

CONTESTAȚIE la EVALUAREA NAȚIONALĂ. Preşedintele comisiei calculează nota finală, ca medie aritmetică cu două zecimale a notelor acordate de evaluatori, fără rotunjire şi semnează.

Contestaţii Evaluare Naţională 2018. Rezultatele finale pentru Evaluare Națională 2019 vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie. La sesiunea din acest an s-au înscris peste 150.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a, potrivit Minsterului Educației.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close