Antena 3 CNN Actualitate Educație EVALUARE NAŢIONALĂ. Când vor avea loc noile teste

EVALUARE NAŢIONALĂ. Când vor avea loc noile teste

EVALUARE NAŢIONALĂ. Când vor avea loc noile teste
11 Sep 2018   •   16:45

EVALUARE NAŢIONALĂ. Evaluările naționale de la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a se vor desfășura în luna mai a anului școlar 2018-2019, anunță, marți, Ministerul Educației Naționale.

EVALUARE NAŢIONALĂ. Evaluarea competențelor fundamentale dobândite în ciclul primar (la finalul clasei a IV-a) are următorul calendar: limba română (14 mai), matematică (15 mai) și limba maternă (16 mai).

EVALUARE NAŢIONALĂ. Elevii claselor a VI-a vor susține evaluarea competențelor fundamentale dobândite în ciclul inferior al gimnaziului (V-VI) în zilele de 22 mai (limbă și comunicare) și 23 mai (matematică și științele naturii).

EVALUARE NAŢIONALĂ. Conform Legii Educației Naționale nr. 1/2011, rezultatele EN II și EN VI au ca scop elaborarea planurilor individualizate de învățare ale elevilor și preorientarea școlară, iar rezultatele EN IV sunt utilizate și pentru diagnoza de sistem, la nivelul acestui tip de învățământ (ciclul primar).

EVALUARE NAŢIONALĂ. Potrivit MEN, rezultatele evaluărilor naționale de la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a se comunică doar părinților acestora.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close