Antena 3 CNN Actualitate Educație Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt într-o formă bună energetic, pentru Săgetători e o zi de start

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt într-o formă bună energetic, pentru Săgetători e o zi de start

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Ne grăbim astăzi, avem multe lucruri de rezolvat, să vedem cum ne descurcăm. 

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii sunt într-o formă bună energetic, pentru Săgetători e o zi de start
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Iun 2022   •   08:48

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii pot fi pe drum. Atenție la modul în care șofează, vorbesc repede, dar lucrurile ies, sunt contra-cronometru, dar se descurcă.

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii simt că acum e momentul să pună mâna pe bani sau de felul în care învârt ei lucrurile și discută pot pune mâna pe bani și sunt foarte elocvenți în tot ceea ce transmit. 

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii sunt într-o formă foarte bună energetic, mai ales în prima parte a zilei, și asta îi ajută mult să rezolve cu bucurie, cu încredere toate lucrurile, fac o impresie bună, deschid uși. 

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare mai curând de evenimente la care asistă și care sunt benefice și pentru ei, se orientează în funcție de ele pentru un loc mai bun.

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, mai ales începutul zilei poate aduce mulțumire, recunoaștere, rezolvări pe cale oficială a unor probleme. Spre exemplu, un răspuns pozitiv pe care îl primesc şi de care au nevoie. 

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, energia zilei este marcată de beneficii financiare proiectate. Deci, dacă iese o treabă și poate că deja ieșit, o activitate pe care au făcut-o, atunci cumva și calculele financiare sunt pe foarte plus, dar sunt încă niște speranțe.

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua este aducătoare de animație socială, multe întâlniri, discuții cu diverse persoane și proiecte. Pot primi o invitație sau calculează o călătorie, pentru că e un aspect frumos pentru voiaj.

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, muncă astăzi, o muncă ce poate aduce și astăzi tot prin elocință, tot prin discuții, bani, mai ales în prima parte a zilei. 

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii au o zi care pur și simplu aduce bucurie de a fi, lejeritate de a discuta, farmec personal. Au o energie corporală foarte bună, mulți se pot apuca de un sport, de exemplu, sau pot trece peste o inerție. Spre exemplu, voiau să facă ceva și nu se mai apuca o dată, iar azi e una din acele zile de start.

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, vorbim de muncă, eficiență și imaginație. Au îndrăzneala să vină cu soluții noi și să gândească altfel decât ceilalți. 

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, mai ales la începutul zilei, mintea le merge foarte rapid și pot face conexiuni, pot vedea însă lucruri pe care alții nu le văd, se mișcă foarte repede, dar singular, deci sunt originali și nu prea au tovarăşi.

Horoscop 28 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, beneficiile zilei sunt date de faptul că pot găsi locurile prin care supurează banii, deci pot astupa găurile, astfel încât să simtă la finalul zilei că au sporit cumva prin faptul că nu se mai scurg banii inutil. 

Este o zi interesantă, pentru că suntem isteţi și ne mișcăm repede.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close