Antena 3 CNN Actualitate Educație Ligia Deca, după promulgarea Legilor Educaţiei: "Munca noastră, a echipei de la Ministerul Educaţiei, nu se încheie aici"

Ligia Deca, după promulgarea Legilor Educaţiei: "Munca noastră, a echipei de la Ministerul Educaţiei, nu se încheie aici"

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, susţine că munca echipei de la minister nu se încheie după promulgarea Legilor Educaţiei.

Ligia Deca, după promulgarea Legilor Educaţiei: "Munca noastră, a echipei de la Ministerul Educaţiei, nu se încheie aici"
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Silvia Preda    |    04 Iul 2023   •   21:14

"Am luat parte, astăzi, la un moment memorabil pentru mine și definitoriu pentru parcursul sistemului de învățământ din România. Legile Educației „România Educată” au fost promulgate, în urmă cu puțin timp, de președintele României Klaus Iohannis.

Astăzi a fost, așadar, îndeplinit angajamentul asumat atât de președintele țării, cât și de mine, în calitate de ministru al Educației. A fost un efort colectiv intens, la care ne-au fost alături specialiști în educație, elevi, studenți, părinți, profesori, dar și reprezentanți ai autorităților și oameni politici. Suntem mândri de rezultat, pentru că știm că scopul acestui pachet legislativ este acela de a construi un sistem de învățământ de calitate pentru copiii noștri.

Munca noastră, a echipei de la Ministerul Educației, nu se încheie aici. Urmează o activitate intensă pentru elaborarea legislației secundare, proces în care vom avea alături toți actorii reprezentativi din sistemul educațional.

Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit până acum! Promit că voi face tot ce ține de mine ca legile educației „România Educată” să fie implementate, astfel încât învățământul din țara noastră să beneficieze de reformele mult așteptate!", a scris, marţi seară, pe Facebook, ministrul Ligia Deca.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a promulgat legile Educației: "România educată, proiectul meu de suflet, devine acum realitate"

 

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close