Antena 3 Actualitate Educație Reacția lui Liviu Pop, după ce un elev a fost dat afară de la ore pentru că avea părul lung

Reacția lui Liviu Pop, după ce un elev a fost dat afară de la ore pentru că avea părul lung

de M.Z.    |    20 Oct 2017   •   15:40
Reacția lui Liviu Pop, după ce un elev a fost dat afară de la ore pentru că avea părul lung
Sursa foto: Foto: gov.ro

Ministrul Educaţiei ia apărarea conducerii liceului din Cluj-Napoca, acolo unde un elev a fost scos de la ore, pe motiv că avea părul lung. 

Liviu Pop spune că fiecare unitate şcolară are un regulament de ordine interioară, iar acesta trebuie respectat, potrivit unei televiziuni de știri.

„Noi avem un regulament de organizare a unităţilor de învăţământ, un regulament-cadru. Dacă la nivelul unităţilor şcolare se stipulează în acest regulament şi alte elemente de drepturi şi obligaţii, evident aceste drepturi şi obligaţii trebuie să fie respectate de către toţi profesorii şi elevii acelei unităţi şcolare. (...) Atâta timp cât acest regulament se respectă nu cred că putem discuta de abuz sau de altceva. E un regulament pe care trebuie să-l respecte şi elevii, şi profesorii, şi chiar părinţii în unele situaţii,” a declarat ministrul Liviu Pop.

Scandal la un liceu din Cluj. Peste 20 de elevi au fost trimişi acasă de director pentru că au barbă şi părul lung

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close