x close

Elevii unui liceu din Gorj sunt nevoiţi să îşi petreacă pauzele la coadă, la toaletă

de N.B.    |    30 Noi 2011   •   20:50
Elevii unui liceu din Gorj sunt nevoiţi să îşi petreacă pauzele la coadă, la toaletă 414 Foto: Intact Images

Sute de elevi de la un liceu din Gorj îşi petrec pauzele la coadă, la toaletă. Grupurile sanitare au fost închise din cauza datoriilor prea mari către furnizorul de apă. Pentru a face economie, conducerea a decis ca, din 6 băi, să rămână deschise doar două, una pentru băieţi şi alta pentru fete.

Fiecare pauză s-a transformat pentru elevi într-o cursă nebună către singura toaletă din liceu. Cine ajunge mai târziu îşi petrece cele zece minute de recreaţie la coadă.

Elevii îşi pierd pauzele în faţa toaletelor de aproximativ o săptămână. Directorul colegiului nu vede lucrurile în aceeaşi lumină, el susţine că sunt asigurate condiţiile necesare.

În ceea ce priveşte datoria de peste patru sute de mii de lei, numai pentru apă, la care se adaugă alte 4 milioane de lei către agentul termic, conducerea şcolii şi-a propus să nu mai existe datorii de la 1 decembrie, iar copiii să fie responsabilizaţi să închidă apa după ce folosesc chiuvetele.

După mediatizarea cazului, o a treia toaletă a fost deschisă în cursul zilei de astăzi. Autorităţile locale încearcă să reeşaloneze datoriile liceului. Până atunci, elevii sunt condamnaţi să-şi petreacă recreaţiile la coadă.

Citeşte mai multe despre:

elevi liceu Gorj pauza toaleta coada
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati