Antena 3 Actualitate Emil Constantinescu, de urgență la spital! Medicii l-au băgat imediat în sala de operație

Emil Constantinescu, de urgență la spital! Medicii l-au băgat imediat în sala de operație

de Laura Dinu    |    08 Iul 2020   •   14:50
Emil Constantinescu, de urgență la spital! Medicii l-au băgat imediat în sala de operație
Sursa foto: hepta

Fostul președinte al României, Emil Constantinescu, a ajuns săptămâna trecută de urgență la spital după ce a suferit un accident casnic în care și-a fracturat grav clavicula și glezna. Acesta a fost operat, iar acum continuă recuperarea medicală la reședință.

”Preşedintele Emil Constantinescu a suferit, săptămâna trecută, un accident casnic, alunecând pe o suprafaţă spălată cu detergent. În cădere, şi-a fracturat grav clavicula şi glezna. A fost operat la Spitalul Militar Central „Dr. Carol Davila” şi continuă recuperarea medicală la reşedinţă, pentru o perioadă de o lună şi jumătate.

Emil Constantinescu, operat la picior

Preşedintele Constantinescu transmite toată aprecierea sa şi cele mai călduroase mulţumiri echipei de medici, asistente şi infirmiere din Secţia Ortopedie, condusă de doctorul Marius Stănescu. Mulţumiri doamnei prof. dr. Mariana Jinga, director medical al spitalului şi şef al Clinicii de Medicină Internă.

Preşedintele Constantinescu mulţumeşte, de asemenea, Serviciului de Protecţie şi Pază, pentru sprijinul acordat”, se arată într-un comunicat emis presei. 

Emil Constantinescu, președintele României 4 ani

Emil Constantinescu  este un politician și geolog român. Constantinescu a fost președinte al României între anii 1996 și 2000; din 1966 este cadru didactic al Facultății de Geologie a Universității din București.

Este autor a 12 cărți și a peste 60 de studii în domeniul geologiei, publicate în reviste științifice de prestigiu din țară și din străinătate. Membru de onoare și membru ales al Societăților geologice și mineralogice din Marea Britanie, Germania, SUA, Grecia, Japonia; al Societății de Geografie din Franța și al Societății National Geographic din SUA. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close