Antena 3 CNN Actualitate Familia lui Corneliu Vadim Tudor reintră în cursa electorală! Anunţul făcut de fiica tribunului în direct la Antena 3 CNN

Familia lui Corneliu Vadim Tudor reintră în cursa electorală! Anunţul făcut de fiica tribunului în direct la Antena 3 CNN

După parastasul de opt ani al lui Corneliu Vadim Tudor, fiica lui, Lidia, anunţă o alianţă care pune lumea politică pe jar.

Familia lui Corneliu Vadim Tudor reintră în cursa electorală! Anunţul făcut de fiica tribunului în direct la Antena 3 CNN
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Sep 2023   •   18:05

Lidia Tudor reintră în cursa electorală alături de AUR şi George Simion. Anunţul a fost făcut de fiica tribunului în direct la Antena 3 CNN.

"Tatăl meu ar fi vrut să îi continui crezul politic, asta cu siguranță, și să-i duc mai departe moștenirea morală pe care ne-a lăsat-o tuturor. Am luat destul de târziu această decizie, la opt ani după ce tata a plecat dintre noi.

Dar mi-am adus aminte chiar astăzi niște versuri pe care el le-a scris cu puțin timp înainte să moară, în care se întreba ce-i de făcut. Mai avem vreo speranţă", a spus Lidia Vadim Tudor.

Ea şi-a mai exprimat regretul că tatăl său nu a apucat să întrezărească speranţa pentru România, pe care noua generaţie politică se pare că o deţine.

"Din păcate, el nu a apucat să îndrezărească această speranță, pentru că a plecat mult prea devreme, mult prea obosit și mult prea sătul de tot ceea ce se întâmpla în politica românească.",  punctat fiica fondatorului Partidului România Mare.

"Toate deciziile pe care le-am luat au fost ghidate de el printr-un fir nevăzut"

Lidia Vadim Tudor a mai menţionat că este convinsă că decizia de a se alia politic cu AUR este ghidată şi insuflată de tatăl său. 

"Așa cum am spus, toate deciziile pe care le-am luat de când el a plecat au fost ghidate de el printr-un fir nevăzut. Și sunt convinsă că și această decizie este de asemenea ghidată sau insuflată de el.", a spus Lidia Vadim, prezentă în studioul Antena 3 CNN alături de George Simion.

Liderul AUR a precizat în context că moştenirea politică lăsată de Corneliu Vadim Tudor trebuie continuată.

"Suntem tineri, vrem să ne construim un viitor și cred că moștenirea lui Vadim Tudor trebuie continuată. De-abia acum ne dăm seama că tot ce afirma era adevărat, şi am fost, aşa cum a spus, vânduţi.

Fac echipă și cu Lidia Vadim Tudor, și cu moștenirea pe care ne-a lăsat-o Corneliu Vadim Tudor și cu toți cei din generația noastră care au aceleași crezuri.", a spus Gerge Simion.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close