Antena 3 CNN Actualitate Femeia care ar fi fost agresată de Mircea Băsescu: Tremuram, nu m-a lovit nimeni în viaţa mea (VIDEO)

Femeia care ar fi fost agresată de Mircea Băsescu: Tremuram, nu m-a lovit nimeni în viaţa mea (VIDEO)

Femeia care ar fi fost agresată de Mircea Băsescu: Tremuram, nu m-a lovit nimeni în viaţa mea (VIDEO)
07 Sep 2010   •   22:31

Nicoleta Moraru, femeia din Cosntanţa care susţine că a fost agresată de fratele preşedintelui Traian Băsescu a vorbit, marţi seară, în exclusivitate la Sinteza Zilei, despre incidentul în care a fost implicată.

Femeia a povestit cum, vineri, 3 septembrie, în timp ce se îndrepta spre birou cu sora sa, a primit o palmă de la Mircea Băsescu după o neînţelegere în trafic.

?Vineri, pe data de 3, ora 08:30, ma îndreptam spre birou, eram în maşină cu sora mea. Mergeam pe bulevardul 1 decembrie 1918. Există un semafor care îţi oferă posibilitatea de a vira la dreapta, chiar dacă este roşu. Eu nu am văzut maşina aceea semnalizând deoarece uşa mea era în dreptul părţii frontale a maşinii. Pentru a evita o coliziune am claxonat, am virat dreapta şi m-am încadrat pe banda a doua. Încercând să mă încadrez pe banda 1 l-am lăsat să-şi continue drumul. Trecând pe lângă maşina mea a folosit un limbaj destul de colorat la adresa mea. (...) Nu am dat importanţă la ceea ce mi-a spus. Singura ripostă din partea mea a fost să-i zic la revedere, continuă?, povesteşte Nicoleta Moraru.

Femeia continuă apoi explicând cum fratele preşedintelui i-a ?tăiat faţa?, a blocat ambele benzi de circulaţie şi apoi i-a dat o palmă.

?Acest domn, simţindu-se ofensat, a intrat pe banda a doua, a frânat, eu am crezut că este o şicană şi atunci am lăsat maşina pe liber crezând că va porni. Dar dânsul a blocat ambele benzi. A coborât din maşină, am văzut un domn respectabil la 50 de ani, a venit către maşină continuând să folosească un limbaj pe care nu-l pot reproduce, eu am încercat să raţionez cu dumnealui dar mâna lui a intrat pe geam şi mi-a atins obrazul drept. A încercat să deschidă portiera. Am spus că voi suna la 112. Tremuram, nu m-a lovit nimeni în viaţa mea?, a precizat Nicoleta Moraru.

Apoi, femeia a spus că a sunat la 112 ?foarte speriată şi chiar şocată de ce se întâmplase?. ?Cert este că am sunat, tremuram, şi plângeam. Am spus că am fost lovită în trafic de către un domn, am spus numărul de înmatriculare al maşinii?.

Nicoleta Moraru a spus apoi că nu ştia că este vorba de Mircea Băsescu, dar că a aflat ulterior. Apoi, întrebată de Mihai Gâdea dacă este sinceră a precizat că ?niciun om normal la cap, când se îndreaptă spre serviciu, nu ar suna la 112, nu ar plânge isteric la telefon?. ?Şi dacă aş fi ştiut cine este tot aş fi depus plângere pentru că şi eu sunt cetăţean al acestei ţări?, a mai spus Nicoleta Moraru.

Nicoleta Moraru povesteşte incidentul în care a fost implicată

Mircea Băsescu: Niciodată nu am dat o palmă unei femei

Fratele preşedintelui României, Mircea Băsescu, a negat, în cadrul unui interviu telefonic acordat pentru Sinteza Zilei, acuzaţiile potrivit cărora ar fi pălmuit şoferiţa din Constanţa. ?Nu a fost nici un fel de altercaţie. Ea avea geamurile închise, şi eu la fel. (...) Cinstit vorbind, credeţi că aş opri maşina în mijlocul Constanţei ca să-i dau o plamă unei femei. Niciodată nu am dat o palmă unei femei, niciodată nu am înjurat o femeie?, a declarat fratele preşedintelui.

?Doamna din stânga mi-a făcut gestul cu degetul mijlociu ridicat în sus. Am depăşit, am pus frână. Apoi am pornit masina şi am mai mers 100 de metri de unde trebuia sa iau un prieten. Apoi, când au ajuns în dreptul meu, doamna din dreapta a făcut acelaşi gest?, a explicat Mircea Băsescu.

Potrivit propriilor declaraţii, Mircea Băsescu se afla într-un Mercedes de aproape 100.000 de euro, care aparţine fiicei lui. Mai exact, maşina este ?în leasing la firma la care a lucrat fiica? acestuia, aceeaşi firmă care a fost implicată în scandalul cu armamentul.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: palma
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close