Antena 3 CNN Actualitate Fosta soţie a lui Duduianu, reţinută pentru abuz. Şi-a pus fetiţa să o maseze în zonele intime

Fosta soţie a lui Duduianu, reţinută pentru abuz. Şi-a pus fetiţa să o maseze în zonele intime

Fosta soţie a lui Laurenţiu Duduianu, unul dintre interlopii cunoscuţi din Capitală, a fost reţinută după ce şi-ar fi agresat fetiţa în vârstă de trei ani.

Fosta soţie a lui Duduianu, reţinută pentru abuz. Şi-a pus fetiţa să o maseze în zonele intime
Sursa foto: stiripesurse.ro/Facebook
de Georgiana Adam    |    29 Iul 2023   •   15:43

Sunt detalii şocante în acest caz, în care femeia, Maria Duduianu, şi-ar fi pus fetiţa să o maseze în zonele intime.

Faptele şocante ar fi avut loc la sfârşitul anului trecut, în apartamentul femeii.

"La data de 27 iulie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale Sector 4 au reținut o femeie, în vârstă de 34 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În fapt, la data de 9 noiembrie 2022, în timp ce se afla în locuința sa din Sectorul 4, a determinat-o pe fiica sa minoră, în vârstă de aproximativ 3 ani şi jumătate, pe care o avea în grijă, prin constrângere, raportat la lipsa unui consimțământ valabil exprimat și profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-și exprima voința, în raport de vârsta fragedă a acesteia pentru a întelege ce se întâmplă, să examineze vizual, îndeaproape, zonele intime ale femeii în cauză, precum si să o atingă pe aceasta, în aceste zone, în mod repetat, cu mâna.

La data de 27 iulie 2023, în baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore. 

Ulterior, la data de 28 iulie 2023, față de aceasta, instanța a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cauza a fost instrumentată sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", se arată în comunicatul Poliţiei.

×
Subiecte în articol: clanul duduianu Maria Duduianu abuz copil
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close