Antena 3 CNN Actualitate Fiul Elodiei, lovitură dură pentru Cristian Cioacă

Fiul Elodiei, lovitură dură pentru Cristian Cioacă

Tânărul se apropie de vârsta majoratului, iar în acest fel vrea să scape de tot ce îl leagă de cea mai mediatizată dispariție din România, cea a mamei sale, Elodia

Fiul Elodiei, lovitură dură pentru Cristian Cioacă
de Gabriel Dano    |    10 Iul 2022   •   09:31

Mai exact, fiul Elodiei Ghinescu și a lui Cristian Cioacă vrea să își schimbe numele de familie.  Tânărul se apropie de vârsta majoratului și așa speră el că va lăsa în urmă tot ce îl leagă de cea mai mediatizată dispariție din România.

Patric avea 2 ani când a dispărut mama sa. Acum are 17 ani și se află în grija mătușii din partea tatălui. În toți acești ani tânărul a stat departe de ochii curioșilor, iar acum s-a hotărât să lase în urma trecutul și să se concentreze pe cariera de sportiv. Astfel, ajutat de tutorele său legal, tânărul a înaintat o cerere de schimbare a numelui. Practic, vrea să renunțe la numele de Cioacă și să îl preia pe cel al familiei care îl crește", a transmis corespondentul Antena 3 Andrei Naiță.

Potrivit informațiilor apărute în presă, tânărul ar avea o relație bună cu tatăl său și regretă că acesta este încarcerat. Dispariția Elodiei este una dintre cele mai controversate povești din România. Cristian Cioacă a fost acuzat și închis pentru uciderea soției sale, însă el nu și-a recunoscut niciodată fapta pentru care a fost închis.

Acesta i-ar fi spus copilului în primii ani de anchetă că mama lui a plecat, de fapt, de acasă.

 

×
Subiecte în articol: Elodia Cristian Cioaca
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close