Antena 3 CNN Actualitate Florian Tudor, zis "Rechinul", liderul grupării Riviera Maya din Mexic, nu va fi extrădat în România

Florian Tudor, zis "Rechinul", liderul grupării Riviera Maya din Mexic, nu va fi extrădat în România

Florian Tudor, interlopul român cunoscut drept "Rechinul", liderul grupării Riviera Maya din Mexic, nu va fi extrădat în România, după ce un judecător mexican a suspendat ordinul prin care acesta a fost reţinut pentru extrădare.

Florian Tudor, zis "Rechinul", liderul grupării Riviera Maya din Mexic, nu va fi extrădat în România
de Georgiana Adam    |    02 Iun 2021   •   12:41

Florian Tudor, alias Rechinul, rămâne în Mexic, deocamdată, datorită unei proceduri legislative stufoase, invocate de avocatul său. 

Rechinul rămâne în Mexic, din cauza procedurilor legislative stufoase, invocate de avocat

Acesta reclamă că nu îi sunt respectate drepturile. Ba mai mult, că sunt abuzuri ale procurorilor români la adresa lui Florian Tudor.

Judecătorii mexicani vor decide dacă dosarul e temeinic şi abia apoi Florian Tudor va fi trimis înapoi în România. 

Cel mai vânat român din Mexic a fost capturat: Ordinul de arestare emis pe numele lui Florian Tudor, alias "Rechinul", aprobat

Presupusul lider al mafiei românești din Mexic a fost arestat în Quintana Roo, pe 27 mai, de agenții Procuraturii Generale (FGR). Potrivit primelor rapoarte, interlopul este reținut printr-un ordin în scopuri de extrădare.

Şapte capete de acuzare are Florian Tudor în dosar. Grup infracţional organizat, cinci infracţiuni de şantaj şi instigare la tentativă de omor.

Florian Tudor, alias Rechinul, este, acum, mai aproape de a ajunge în spatele gratiilor, în România, după ce Parchetul general din Mexic a aprobat ordinul de arestare emis pe numele său, în luna martie, de Tribunalul București.

×
Subiecte în articol: Florian Tudor rechinul
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close