Antena 3 Actualitate Fumatul nu va fi interzis în mașina personală. Ce alte amendamente mai apar în legea anti-fumat

Fumatul nu va fi interzis în mașina personală. Ce alte amendamente mai apar în legea anti-fumat

de G.S.    |    11 Oct 2016   •   11:30
Fumatul nu va fi interzis în mașina personală. Ce alte amendamente mai apar în legea anti-fumat

Fumatul nu va fi interzis în mașina personală. Deputații din comisii au respins amendamentul Aureliei Cristea, care se referea la interzicerea fumatului în mașină, în prezența minorilor sau femeilor însărcinate.

Deputații au respins și toate celelalte modificări aduse de senatori, modificări ce ar fi relaxat interdicțiile din legea anti-fumat.

Directiva europeană va fi supusă, marți, la vot în Parlament. Directiva are ca obiect comercializarea produselor din tutun. Mai exact, va fi reglmentat felul în care va arăta un pachet de țigări.

Pe ambele fețe ale pachetului de țigări vor fi acele fotografii care ar trebui să îi șocheze pe cei care cumpără tutun și, de asemenea, producătorii de tutun ar trebui să modifice la șase luni acele fotografii.

Nu vor mai fi comercializate pe piață produse din tutun cu arome, dar va exista dispensă pentru țigările mentolate, care vor fi lăsate pe piață până în anul 2019.

Directiva va fi supusă la vot în Camera Deputaților, dacă va exista cvorum.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close