Antena 3 CNN Actualitate Gafă de proporţii a primarului Mihai Chirica: “Analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru”

Gafă de proporţii a primarului Mihai Chirica: “Analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru”

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, fost membru PSD, a făcut o gafă incredibilă la depunerea candidaturilor PNL pentru alegerile locale. Politicianul s-a încurcat în vorbe şi le-a urat copiiilor din oraş să nu mai scape de analfabetism.

Gafă de proporţii a primarului Mihai Chirica: “Analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru”
de Iulia Gorgorin    |    18 Aug 2020   •   15:35

Mihai Chirica a încercat să aibă un discurs convingător în faţa noilor colegi liberali, însă primarul a eşuat şi a gafat spunând printre altele, că își dorește ca analfabetismul să nu plece niciodată din oraș.

''Vom continua să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din oraşul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară'' a declarat Mihai Chirica.

Gafa nu a trecut însă neobservată şi a fost taxată de contracandidata sa din partea PSD, Camelia Gavrilă.

Oricine poate greși în comunicarea orală, există emoții, fraze mai lungi, un acord gramatical se poate pierde prin distanța dintre cuvântul determinat și determinantul acestuia, dar nu putem accepta confuziile de termeni, mesajele absurde, lipsa de proprietate a termenilor, care denotă fracturi de logică și discurs clișeizat”, a scirs Camelia Gavrilă pe contul său de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Mihai Chirica Iași gafa
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close