Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu Cristian Cioacă din noaptea crimei: Detaliul care îl înfundă de poliţist

Imagini cu Cristian Cioacă din noaptea crimei: Detaliul care îl înfundă de poliţist

Imagini cu Cristian Cioacă din noaptea crimei: Detaliul care îl înfundă de poliţist
de M.Z.    |    16 Oct 2013   •   19:00

Imagini în exclusivitate cu Cristian Cioacă în noaptea crimei au fost prezentate de colegii de la jurnalul.ro. Cioacă apare într-o benzinărie, la ieşirea din Braşov, îmbrăcat în uniformă de poliţist, în cămaşă cu mânecă scurtă. Un detaliu aparent banal, dar care demonstrează că Cioacă a minţit până acum.

Anchetatorii au stabilit că în seara zilei de 29 august 2007, Cristian Cioacă s-a îmbrăcat în uniforma de poliţist şi a părăsit domiciliul, plecând la Piteşti. Pe drum s-a oprit la benzinărie, unde a fost filmat de camerele de supraveghere.

După ce anchetatorii au găsit o uniformă de poliţist, aruncată în râpă alături de alte obiecte, Cioacă a susţinut că în seara crimei el purta cămaşă de poliţist cu mâneca lungă. Lucru contrazis de filmarea de la benzinărie. Cioacă a urmărit astăzi filmuleţul, alături de judecător. A ezitat să confirme iniţial că el este cel filmat, dar în final a recunoscut că el este. 

 
Cioacă a cerut să fie vizionate filmările înregistrare de camerele de supraveghere din benzinăria în care s-a oprit în seara zilei de 29 august 2007, în drum spre Piteşti.
 
Anchetatorii au stabilit că în seara zilei de 29 august 2007, Cristian Cioacă s-a îmbrăcat în uniforma de poliţist şi a părăsit domiciliul, plecând la Piteşti. În jur de ora 2:30 el a revenit în apartamentul conjugal unde, susţin anchetatorii şi judecătorul primei instanţe, a ucis-o pe Elodia.

În seara de 29 august, în jurul orelor 21:00, pe drumul spre Piteşti, Cioacă s-a oprit la o staţie PECO aflată la ieşirea din Braşov şi le-a dat unor subalterni bonuri pentru combustibil.



 

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close