Antena 3 CNN Actualitate În România 6 femei sunt violate în fiecare zi. Fii solidar cu victimele abuzurilor!

În România 6 femei sunt violate în fiecare zi. Fii solidar cu victimele abuzurilor!

În România 6 femei sunt violate în fiecare zi. Fii solidar cu victimele abuzurilor!
Sursa foto: Foto: xtribune.com
de S.T.    |    25 Iul 2015   •   23:43
În România 6 femei sunt violate în fiecare zi. Asta înseamnă că într-un an peste 2.000 de femei cad pradă abuzurilor sexuale.

Gândiţi-vă acum că 7 din 10 violatori scapă. Scapă fie în instanţă, fie scapă în urma înţelegerilor pe care le au cu victimele, sigur în multe cazuri vorbim despre tăcere cumpărată cu bani grei.

Violatorii scapă însă şi pentru că victimelor le este ruşine să recunoască că au fost violate şi nu depun plângere.

Şi dacă vă gândiţi la felul în care este denigrată acum fata din Vaslui, de exemplu, poate le înţelegeţi reţinerea.

Solidaritatea nu este un simplu cuvânt. Este o dovadă de umanitate. Noi, jurnaliştii de la Antena 3 am fost, timp de zece ani, de partea celor nedreptătiţi. Am încercat să îi ajutăm pe cei care au avut de suferit de pe urma acţiunilor politice sau din justiţie. În ultimele zile, prezentatorii şi moderatorii Antena 3 au puratat si vor continua să poarte o cocardă albă. Este modul nostru de a ne exprima solidaritatea cu victima celor şapte violatori din judeţul Vaslui, lăsaţi liberi de justiţie. Este, de asemenea, un semn de solidaritate cu tânăra din judeţul Giurgiu, pentru care viaţa a luat o întorsătură dramatică la doar 14 ani. 

Vă invităm, ca de fiecare dată, să ne fiţi alături!

Confecţionaţi-vă cocarde albe şi purtaţi-le. Arătaţi că vă pasă. Noi, cei de la Antena 3, vom ieşi din nou pe stradă, vă vom dărui cocarde şi vă vom explica de ce solidaritatea trebuie să devină o armă împotriva nedreptăţii! 

×
Subiecte în articol: Nu abuzurilor solidaritate viol viol Vaslui
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close