Antena 3 CNN Actualitate Două incendii, la etaje diferite, într-un bloc din zona Doamna Ghica din Capitală. Trafic restricționat

Două incendii, la etaje diferite, într-un bloc din zona Doamna Ghica din Capitală. Trafic restricționat

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, în această dimineață, într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc din zona Doamna Ghica din Capitală. 

Două incendii, la etaje diferite, într-un bloc din zona Doamna Ghica din Capitală. Trafic restricționat
de Mia Lungu    |    08 Apr 2022   •   08:04

Potrivit ISU București-Ilfov, incendiul s-a manifestat într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc cu 10 etaje, iar ulterior, încă un incendiu a izbucnit, la un apartament de la etajul 2 al aceluiași bloc. 

"A fost un scurtcircuit în tablourile electrice. Când am ajuns la față locului, ardea un apartament. Ulterior, am primit apel de la o scară vecină că s-a aprins și în zona respectivă. În acest moment, cele două incendii sunt lichidate. Forțele rămân în zona pentru supravegherea zonei."

La fața locului intervine Detașamentul special de Salvatori, cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și cinci echipaje SMURD.

Din cauza fumului dens, care a pătruns și pe casa scării, două persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate de către echipajele de intervenție.

Incendiul a fost lichidat. În total, au fost evacuate 11 persoane, dintre care 4 au primit îngrijiri medicale. O persoană a fost transportată la spital.

×
Subiecte în articol: incendiu Doamna Ghica Capitală
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close