Antena 3 CNN Actualitate Incidente la mitingul din Vaslui: Protestatarii au forţat intrarea în sediul Prefecturii (VIDEO)

Incidente la mitingul din Vaslui: Protestatarii au forţat intrarea în sediul Prefecturii (VIDEO)

Incidente la mitingul din Vaslui: Protestatarii au forţat intrarea în sediul Prefecturii (VIDEO)
04 Iun 2010   •   12:01

Miting cu incidente la Vaslui. Circa 200 de persoane din cele aproape 1.500 care s-au adunat vineri dimineaţă în Piaţa Civică din centrul oraşului au forţat intrarea în sediul Prefecturii. Oamenii au fost opriţi de jandarmi, care au format un cordon în faţa instituţiei.

Potrivit Mediafax, incidentul s-a produs în jurul orei 11:30. Un grup de manifestanţi a încercat să intre în sediul Prefecturii, însă forţele de ordine au împiedicat accesul, creându-se astfel o busculadă.

În interiorul instituţiei de află alţi circa 30 de scutieri, care sunt pregătiţi pentru a interveni în cazul în care situaţia scapă de sub control.

La protestul din Vaslui participă pensionari, cadre didactice, poliţişti, angajaţi în sistemul sanitar şi administraţie.

Protestarii sunt nemulţumiţi de măsurile de austeritate pentru care Guvernul îşi va angaja răspunderea. Manifestanţii au venit înarmaţi cu pancarte care afişau mesaje precum "Jos Guvernul!", "Mai rău nu se poate" sau "Jos Băsescu!". totodată, ei au scandat diverse lozinci împotriva guvernului, pe care îl consideră responsabil de situaţia actuală.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: protest incident prefectura
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close