Antena 3 CNN Actualitate Inedit A rămas paralizată în urma unui accident stupid. Credea că nu mai are de ce să trăiască, dar viața a hotărât altceva

A rămas paralizată în urma unui accident stupid. Credea că nu mai are de ce să trăiască, dar viața a hotărât altceva

A rămas paralizată în urma unui accident stupid. Credea că nu mai are de ce să trăiască, dar viața a hotărât altceva
Sursa foto: Foto: Instagram
03 Oct 2016   •   15:43

Sam Bloom a suferit o depresie gravă după ce a căzut de pe terasa casei sale și a rămas paralizată de la brâu în jos. Puterea de a lupta și de a-și duce viața mai departe a venit de unde se aștepta mai puțin: de la o pasăre. O pasăre cu un destin asemănător cu al ei. 

Înaripata și-a pierdut temporar abilitatea de a zbura după ce a căzut din cuib. Pasărea rănită fusese găsită de familia lui Sam în pădure, îngrijită și… adoptată. Acum, Pinguin, așa cum a fost denumită înaripata, face parte din familie.

„Îmi place să o văd prin casă și prin jurul meu. Stă tot timpul la mine în brațe sau pe umărul meu, din momentul în care am adus-o acasă. Îmi tine companie tot timpul și mă face să râd”, mărturisește femeia.

„Vorbesc cu ea, îi povestesc ce simt și asta mă ajută!” a mai spus Sam. „Soțul meu (Cam) cred că s-a cam săturat să-mi audă problemele, însă Pinguinul nu se satură niciodată să mă asculte. Știe totul despre mine”, a adăugat, în glumă, Sam.

Atât de îndrăgostiți sunt membrii familiei Bloom de Pinguin, încât i-au făcut propriul cont de Instragram.

Sursă: BBC News

 

 

×
Subiecte în articol: paralizie pasare
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close