Antena 3 CNN Actualitate Inedit „Am fost îndrăgostită de ani întregi de un tip, iar recent am făcut dragoste nebună. Nu-mi vine să cred însă ce mi-a făcut după. Cum este posibil așa ceva?”

„Am fost îndrăgostită de ani întregi de un tip, iar recent am făcut dragoste nebună. Nu-mi vine să cred însă ce mi-a făcut după. Cum este posibil așa ceva?”

Oare omul de care ești îndrăgostit este și ceea ce trebuie? Asta se întreabă și o tânără, care tocmai a făcut amor cu bărbatul de care a fost atrasă de ani întregi.

„Am fost îndrăgostită de ani întregi de un tip, iar recent am făcut dragoste nebună. Nu-mi vine să cred însă ce mi-a făcut după. Cum este posibil așa ceva?”
Sursa foto: Foto: Pexels.com
25 Ian 2020   •   11:31

„Am făcut în weekend un amor uimitor cu un tip de care sunt îndrăgostită de ani, dar acum totul este înghețat.

L-am întâlnit acum cinci ani și ne-am văzut în fiecare an la o expoziție. Am flirtat mult, dar nu s-a întâmplat nimic, deși am păstrat legătura.

Anul ăsta mi-a cerut să-l vizitez în weekend. Eram emoționată pentru că îl plac. Eu am 27, el 33. Locuiește în Londra, iar eu la 200 de mile depărtare în nord. Am luat trenul vineri și a venit să mă ia din stație. Am mers să bem ceva, apoi direct în apartamentul lui.

Am făcut amor fantastic în acea seară. Este mai bun la pat decât orice bărbat cu care m-am culcat.  Sâmbătă m-a dus să iau cina la un restaurant italian, am mai băut ceva, după care am ajuns iar la el și am făcut din nou sez. Am crezut că este ceva special între noi.

Următoarea zi a fost foarte rece. Părea că abia așteaptă să mă lase la gară. Nu a venit cu mine. Mi-a spus să-i trimit mesaj când ajung acasă. Mi-am dat seama că era doar politicos, așa că nu i-am scris, nici el nu a întrebat. De atunci au trecut șase săptămâni și nu am auzit nimic de el”, a scris tânăra specialistului de la The Sun.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close