Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un bărbat a câştigat premiul cel mare Loto şi i-a luat fostei soţii o casă. Cum a reacţionat nevasta lui după doi ani, când a aflat

Un bărbat a câştigat premiul cel mare Loto şi i-a luat fostei soţii o casă. Cum a reacţionat nevasta lui după doi ani, când a aflat

Un bărbat din China, care a câștigat la loterie premiul cel mare, de 1,5 milioane de dolari, i-a ascuns soţiei acest lucru, iar acum este bun de plată.

Un bărbat a câştigat premiul cel mare Loto şi i-a luat fostei soţii o casă. Cum a reacţionat nevasta lui după doi ani, când a aflat
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    14 Feb 2023   •   14:52

Bărbatul a decis să împartă banii cu fosta soţie şi cu sora sa, ascunzându-i actualei neveste că a câştigat premiul cel mare, de 10 milioane de yuani.

Totul s-a întâmplat în 2021, când Zhou a câștigat la loterie o grămadă de bani. După ce a plătit taxele, a rămas cu 1,23 milioane dolari din 1,5 milioane. 

Bărbatul a decis să nu-i spună soției nimic despre câștig. Mai mult, în ziua în care banii i-au ajuns în cont, i-a transferat surorii sale o parte din bani, dar și fostei soții, ca să o ajute să-și cumpere apartament.

Actuala soţie de atunci nu a știut nimic de bani timp de doi ani. Când soţia lui Zhou a aflat, până la urmă, de bani și despre felul în care acesta a cheltuit o parte din sumă, a hotărât să divorţeze.

Apoi, l-a dat în judecată pe Zhou pentru a revendica o parte din câștigul de la loterie. Pentru că erau căsătoriți la momentul câștigului, banii sunt considerați proprietate comună.

Ulterior, un tribunal din Wenzhou a admis cererea femeii și i-a acordat 60% din câștigurile ascunse, potrivit South China Morning Post.

×
Subiecte în articol: China loterie premiu loterie
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close