Căutau o casă pe un site de imobiliare, când au observat ceva ciudat într-o fotografie. Nu le-au venit să creadă ochilor. Până atunci nimeni nu a observat detaliul inedit (FOTO)

22 Iul 2017   •   15:58
Căutau o casă pe un site de imobiliare, când au observat ceva ciudat într-o fotografie. Nu le-au venit să creadă ochilor. Până atunci nimeni nu a observat detaliul inedit (FOTO) Galerie foto (2) Foto: Bell Real Estate

O familie care căuta o casă în Melbourne pe un site de imobiliare a făcut o descoperire inedită. Într-o fotografie apare un detaliu, care le-a scăpat din vedere nu doar proprietarilor, dar și celor de la agenție.

Mai precis, într-o poză în care trebuia să fie bucătăria, apare capul unui puști, fiul de trei ani al celor care doreau să vândă casa.

Mama copilului, Jenny McAdam, a declarat pentru News Corp că nu înțelege cum a reușit micuțul Henry să se strecoare în fotografie.

„Jur că eram cu el încercând să-l țin departe tot timpul. Cred că fotograful nu a fost conștient că Henry e acolo. L-am încuiat în spălătorie. Chiar și agentul imobiliar m-a ajutat cu el în timpul fotografiilor. Pur și simplu nu înțeleg, mai ales că el urăște să facă poze. Dacă încerc să-l fotografiez e ca și cum: „Nu, nu, fără poze””, a declarat Jenny.

Parteneri
x close