Antena 3 CNN Actualitate Inedit Cazul Elodia tras la indigo! Suspect de crimă trimis în judecată, cadavrul de negăsit

Cazul Elodia tras la indigo! Suspect de crimă trimis în judecată, cadavrul de negăsit

Cazul Elodia tras la indigo! Suspect de crimă trimis în judecată, cadavrul de negăsit
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Iul 2017   •   08:56

Pe lângă Cristian Cioacă, un alt român a fost trimis în judecată pentru crimă, deşi trupul victimei nu a fost găsit niciodată.

Un gorjean este acuzat că şi-a ucis prietenul în urmă cu şapte ani, după ce victima se îndrăgostise de fosta soţie a bărbatului. Cazul este cunoscut ca „Elodia II”.

Daniel divorțase de soție, care plecase la muncă în Italia. A mers să se sfătuiască cu cel mai bun prieten al lui cum să se împace cu ea, fără să știe că bărbatul era, de fapt, amantul fostei sale soții, spun rudele victimei. De atunci, a dispărut.

La câateva zile după dispariție autorul a folosit cartela victimei pentru a transmite un mesaj rudelor prin care erau anunțate că a plecat în străinătate, textul conținea însă greșeli gramaticale.

Aceleaşi greşeli pe care autorul le-a scris şi în timpul audierilor, când procurorii l-au pus să scrie acelaşi mesaj.

În martie anul trecut, procurorii au cerut instanței declararea decesului victimei, în lipsa cadavrului. După o lună, Felix Dianu a fost ridicat de polițiști tocmai din Norvegia. Acum este trimis în judecată pentru omor, sub control judiciar, fără ca trupul victimei să fie găsit.

Familia suspectului spune însă că acuzaţia este nefondată. Părinţii lui Daniel Nistor speră ca trupul fiului lor să fie găsit, pentru a-l înmormânta creştineşte.

×
Subiecte în articol: Elodia
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close