Antena 3 CNN Actualitate Inedit Dar și Har. Semnificația culorii ochilor tăi. Sigur nu te gândeai la asta

Dar și Har. Semnificația culorii ochilor tăi. Sigur nu te gândeai la asta

Dar și Har. Semnificația culorii ochilor tăi. Sigur nu te gândeai la asta
26 Oct 2018   •   23:52

Suada Agachi a prezentat vineri la emisiunea ”Dar și Har” semnificația culorii ochilor

”Se analizează în special inserția din ochi. Culoarea contează și ea. Sunt oameni care au o natură plăcută. Oamenii care au desen ciudat în ochi, sunt oameni foarte răi. Au doza de viclenie înzestrată. Se recomandă să nu îi supărați. Taie și rănesc cu cuvintele lor.”, a spus Suada Agachi.


Oamenii cu ochii albaștri

Cu cât ochii sunt albastru deschis, sunt buni spioni. Albastru închis sunt foarte dornici de viață, sexuali, au nevoie de laudă și trebuie să se simtă iubiți și să iubesc la rândul lor.

Oamenii cu ochii căprui

Femeile cu ochi căprui închis devine foarte vulcanică, geloasă, posesivă, dacă este și brunetă și firul părului este gros va încerca să domine soțul. Femeia cu ochii căprui deschis e rece, calculată, cumpătantă. La bărbați, ochii căprui îl face să fie mai cald, mai uman. 

Oamenii cu ochii verzi

Sunt foarte mulți actori cu ochii verzi. Oamenii cu ochii verzi sunt individualiști, cu idei temerare. Se impun, își arată personalitatea. 

Oamenii cu ochii de culoarea chihlimbarului

Ar trebui să se ocupe de simbolistică. Se spun că în altă viață au fost sub semnul Soarelui, au avut o coroană pe cap, au ochii ca de aur. Pot aduce cunoașteri în această viața dintr-o altă lume.

×
Subiecte în articol: Dar și har semnificatie culoare ochi
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close