Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie i-a donat rinichiul iubitului ei bolnav. După ce s-a făcut bine, a înșelat-o și a părăsit-o

O femeie i-a donat rinichiul iubitului ei bolnav. După ce s-a făcut bine, a înșelat-o și a părăsit-o

O tânără din SUA i-a donat unul dintre rinichi iubitului ei care era bolnav. 10 luni mai târziu acesta a înșelat-o și a părăsit-o.

O femeie i-a donat rinichiul iubitului ei bolnav. După ce s-a făcut bine, a înșelat-o și a părăsit-o
Sursa foto: TikTok/colleeeniie
de Alexandra Ionescu    |    23 Ian 2022   •   12:43

TikToker-ul Colleen Le (@colleeeniie) a realizat mai multe videoclipuri în care a povestit cum a ajuns pe masa chirurgului pentru bărbatul pe care l-a iubit și cum s-a destrămat apoi relația lor.

Când a început să se întâlnească cu iubitul ei de acum cinci ani, Colleen a aflat curând că el a fost diagnosticat cu boală cronică de rinichi la vârsta de 17 ani și că este sub dializă din cauza faptului că funcția lui renală este „mai mică de 5%. "

În mod evident șocată de această veste îngrijorătoare,  Colleen a decis să se testeze pentru a vedea dacă rinichiul ei ar fi potrivit pentru el, deoarece, așa cum a explicat Colleen în clipul ei: „Nu am vrut să moară”.

Cuplul a primit apoi apelul telefonic care le va „schimba viața pentru totdeauna”, care i-a informat că se potrivesc.

@colleeeniie Everything happens for a reason ? #fyp #foryoupage #foryourpage #fypシ #kidneydonation #kidneydonor #relationshipgoals #relationships ♬ original sound - boiwhatdahelllboi1

După 7 luni de la operație, iubitul ei a anunțat-o că va merge la Las Vegas împreună cu niște prieteni pentru o petrecere a burlacilor, în timp ce Colleen era acasă și studia pentru examenele finale.

Dar lucrurile au luat o întorsătură neașteptată când iubitul ei i-a mărturisit că a înșelat-o în timpul călătoriei. Ce s-a întâmplat în Las Vegas aparent nu a rămas în Las Vegas. 

”Ne-am certat mult, însă în cele din urmă l-am iertat și i-am oferit o a doua șansă”, a scris Collen.

Totuși, deși evident compatibili din punct de vedere medical, sufletește nu se potriveau. Trei luni mai târziu, bărbatul a părăsit-o printr-un apel telefonic în care i-a spus: „Dacă suntem meniți unul pentru celălalt, Dumnezeu ne va aduce înapoi împreună în cele din urmă” și a blocat-o pe toate rețelele de socializare. Nu i-a mai răspuns la mesaje sau telefoane luni de zile. 

Ca să fie totul și mai ”frumos”, fostul iubit i-a spus că „Ți-ai donat rinichiul doar pentru a arăta bine” .

De când și-a împărtășit povestea pe TikTok, a avut milioane de vizualizări, iar comentariile sunt pline de oameni care își exprimă șocul sau îi oferă o mână de ajutor pentru a se răzbuna pe fostul. 

”Ia-ți rinichiul înapoi, el nu-l merită”, i-a scris cineva.

Altcineva a adăugat: „Nu-ți face griji, fată, el nu poate trăi fără tine și trebuie să suporte gândul asta pentru tot restul vieții.”

„Avem nevoie de o politică de rambursare” sau  „Cunosc un tip care poate să-i recupereze [rinichiul]” au fost alte comentarii amuzante.

 

×
Subiecte în articol: SUA rinichi transplant rinichi viral
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close