Antena 3 CNN Actualitate Inedit Fenomen inexplicabil într-o biserică din România. Toți cei care intră aici...

Fenomen inexplicabil într-o biserică din România. Toți cei care intră aici...

Fenomen inexplicabil într-o biserică din România. Toți cei care intră aici...
Sursa foto: Foto:ortodoxia.rol.ro
01 Mar 2018   •   10:18

Fenomen inexplicabil într-o biserică din România. Toți cei care intră aici se vindecă în mod miraculos.

Totul pare să se datoreze unei icoane vechi de 200 de ani. Povestea spune că în urma unui vis, un tânăr din satul giurgiuvean Letca Noua a găsit o icoană veche de 200 de ani. Se făcea că un bătrân în straie albe îl îndruma către Icoana Sfântă spunându-i că aceasta nu va fi găsită decât de cel cu sufletul curat şi cu credinţă cea mai mare în Dumnezeu. Dimineaţa tânărul nu ştia ce să creadă: fusese vis sau realitate. Dar visul din spusele celor care sunt acolo zi de zi s-a dovedit a fi realitate.

De când icoana Maicii Domnului a început să plângă aici, la biserica de piatră din Letca Nouă, județul Giurgiu, este un adevărat pelerinaj. Lăcașul de cult a fost construit în 1867 de mitropolitul Nifon, care avea pământuri în această zonă.

De când icoana Maicii Domnului plânge aici se ţine în fiecare zi, la ora 18:00, acatistul Mântuitorului, iar la miezul nopţii paraclisul Maicii Domnului. În fiecare vineri are loc o slujbă importantă, Sfântul Maslu, care înseamnă dezlegarea trupului şi a sufletului de tot ce e rău. Preotul spune că fiecare se vindecă după cât de puternică este credinţa sa în Dumnezeu, scrie ortodoxia.rol.ro.

×
Subiecte în articol: minuni
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close